Szerintetek Görögországba költözni "megéri?"
Figyelt kérdés
Ami igazán ledöbbentett hogy a minimálbér 713€ ami 287 ezzerre jön ki (google szerint, de megkérdeztem egy magyar lányt is, aki kint él és megerősítette hogy tényleg ennyi a minimálbér), ezzel szemben itt Mo.-n.. a közelébe sincs.
Tudom hogy gazdaságilag azért nincs toppon az ország.
Csak érdekelne ha valakinek van tapasztalata, vagy véleménye.
2022. nov. 6. 18:59
11/13 anonim válasza:
Az ország gyönyörű, de biztos nem költöznék oda. Sem a gazdasági helyzet miatt, az infrastruktúra is katasztrófa egyes helyeken, a csatornáról nem is beszélve.
12/13 anonim válasza:
Én is nagyon szívesen költöznék Görögországba, imádom azt a helyet. Viszont én úgy "tervezem" (bár inkább csak álmodozom), hogy kéne valami otthonról/bárhonnan végezhető munka, vagy félretett pénzből ideiglenesen "kiköltözni". Úgy tudom, elég nagy a munkanélküliség ott it, pláne azokban a kis falvakban/szigeteken, ahova én mennék. Volt egy félig görög ismerősöm, ő anyanyelvi szinten beszél görögül, de ő is azt mondta, hogy nem éri meg kiköltözni, mert nagyon nehéz munkát találni.
13/13 anonim válasza:
Görögoszágot a turizmus meg a lopás tartja életben, úgyhogy ha nem értesz valamelyikhez, esetleg mindkettőhöz, akkor nem éri meg kimenni. Turizmusban még ott sem nagyon kapsz értékelhető fizetést. Nem sokkal tart előrébb mint mi, 40 éves EU tagság ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!