Eljöttünk Görögországba a Halkidiki félszigetre és konkrétan 4 napja csak esik az eső. Mit lehet tenni?
Megnéztem térképen hol van és igazából simán eshet ott sokszor, mert nem mondanám teljesen mediterrán területnek, mivel közelebb van Thesszalonikihez, mint Krétához vagy Rodoszhoz, amik délen vannak...
Bulgáriában ugyanígy jártam idén, felhős idők voltak, mivel az sem mediterrán hely, csak itt van két országgal odébb. Vagy mondhatnám még Horvátországot is...
Aki folytonos napsütést akar, az menjen sokkal délebbre, mint ahova ti mentetek most. Ettől függetlenül remélem hamar kisüt ott a nap nektek.
Hú, mi tavaly jártunk így, ugyan más helyen, de végig szakadt az eső, ráadásul mi akkor 8 éve nem voltunk már nyaralni.
Sokat nem tudsz tenni.
Mi pl felvettük az esőkabátot és kirándultunk.
6
Elképzelném úgy de most csekkoltam az időjárást ott,28 fok meg napsütés.
8
az előbb még sütött a nap, de most is csak szemerkélést ír, szóval távol ál attól amit a kérdező behaluzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!