Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek Görögországba...

Szerintetek Görögországba költözni "megéri?"

Figyelt kérdés

Ami igazán ledöbbentett hogy a minimálbér 713€ ami 287 ezzerre jön ki (google szerint, de megkérdeztem egy magyar lányt is, aki kint él és megerősítette hogy tényleg ennyi a minimálbér), ezzel szemben itt Mo.-n.. a közelébe sincs.

Tudom hogy gazdaságilag azért nincs toppon az ország.

Csak érdekelne ha valakinek van tapasztalata, vagy véleménye.

2022. nov. 6. 18:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Innen lassan bárhova jobb költözni, mint itt maradni!

Magyarország egy 21,.sz.-i lepratelep! (jelenleg)

2022. nov. 6. 19:21
 2/13 anonim ***** válasza:
24%

Az oszt' igen, ez az eletcelod?

A minimalber sehol sem arra van kitalalva hogy abbol barki fenyesen megeljen. Forintban lehet hogy soknak tunik, de a helyi megelhetesi koltsegek elviszik a kulonbozetet. Ha meg nincs munkad, akkor minimalbert se kapsz - es a kerdesbol itelve amit te el tudnal vegezni, arra helyben is van epp eleg munkaero.

[link]

2022. nov. 6. 19:26
 3/13 anonim ***** válasza:
16%
(ja tenyleg, gorogul beszelsz?)
2022. nov. 6. 19:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
EU-ban már csak a bolgároknál alacsonyabb a fizu. Ott sem sokáig ha így haladunk.
2022. nov. 6. 19:27
 5/13 A kérdező kommentje:

#2 Köszi, nem tudom miből gondolod hogy ez az életcélom. Feltettem egy nagyon egyszerű, majdhogynem egy eldöntendő kérdést, és te rögtön beszólsz hogy nekem ez az életcélom.

Beszélek görögül igen, még nem folyékonyan, de sok mindent megértek, mivel az exem görög volt, akivel kint ismerkedtem meg. Csak nem éltem hosszú ideig kint, így nem tudom milyen is igazán ott az élet!

Engem meg vadidegenként NE ítélj meg. Nem tudod mi a munkám, milyen végzettségem van, milyen pozícióban dolgozom, SEMMIT nem tudsz rólam.

Véleményekre vagyok kíváncsi, nem arra hogy TE felbasztad magad egy ilyen kérdésen és személyeskedsz, és rögtön a legrosszabbakat sejted a másikról. Tipikus idióta hülye vagy (én is ítélkezem akkor.)

Az interneten nem beszélhetsz így idegenekkel, a minimális tiszteletet sem megadva. Főleg úgy, hogy SEMMI OKOT nem adtam erre a hangnemre.

2022. nov. 6. 19:37
 6/13 A kérdező kommentje:

(Egyébként valahol sajnállak is, hogy egy ilyen egyszerű kérdés is ennyire felidegesít, ahol egy szót nem írtam magamról, sima igen-nemmel is lehetne válaszolni, ha csak a kérdést olvasod. Ez nem

normális. Árad belőled a rosszindulat.)

2022. nov. 6. 19:44
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Hatalmas a munkanelküliseg, meg a magasan képzett helyiek is kúszködnek. Villamosmérnök ismerősöm AThenban kénytelen vmi SSC-ben dolgozni.
2022. nov. 6. 19:55
 8/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem.
2022. nov. 6. 20:01
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
Athénban alacsonyabb az átlagfizu mint Pesten.
2022. nov. 6. 20:14
 10/13 NTBS ***** válasza:
70%
Ha beszélsz görögül, akkor igen.
2022. nov. 6. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!