Igen. Te hol laknál, hol nem laknál, mit nem ajánlanál más embereknek sem?
2022. okt. 16. 11:37
3/16 anonim válasza:
Én Budán lakom, szeretem.
Múltkor betévedtem a Keleti pályaudvar környékére, ott nem éreztem magam kifejezetten biztonságban, oda nem költöznék semmi pénzért.
2022. okt. 16. 11:41
4/16 anonim válasza:
Hol laknék: Budán kb. bárhol. Pesti oldalon nem laknék. A belvárosban éltem 1 évet, fiatalon jó a szórakozóhelyek miatt, így kicsit idősebben viszont semmi pénzért nem mennék vissza. Kosz, bűz, tömeg, csövesek. A kertvárosból már nem költöznék el. Veszélyes környék amúgy szerintem pl. a Népszínház utca, Kőbánya.
2022. okt. 16. 11:42
5/16 anonim válasza:
Ja amúgy Pesten belül egyedül Wekerlén laknék. Az csodás kis hely.
2022. okt. 16. 11:45
6/16 anonim válasza:
én tősgyökeres budai vagyok, semmi pénzért nem mennék át a túloldalra.
2022. okt. 16. 11:50
7/16 anonim válasza:
Hagyományosan Újpest, Csepel, Józsefváros, külső Ferencváros meg a külső pesti kerületek a rosszabbak.
2022. okt. 16. 12:48
8/16 anonim válasza:
Én a 13-ban lakom, Újpest mellett, eleinte nehéz volt megszoknom. Rengeteg a rossz arcú ember, a kosz, a szemét. Az utcánk állandó jelleggel olyan, mintha lomtalanítás lenne, bútorok kidobálva, piás emberek ordibálnak. Úgyhogy pl ezt sem mondanám egy jó résznek. Igaz, inzultus még nem ért.
2022. okt. 16. 13:18
9/16 anonim válasza:
Általában nem egy egész kerület gázos, még a rosszabb helyeken is utcáról utcára változik a helyzet.
Mindenesetre Pesterzsébet és Kőbánya egyes részei toplistás helyen vannak.
Tegnap a 151-es buszon pl 10 percen keresztül hallgathattam h g*i magyarok k*ög magyarok, meg lesztek gyilkolva mind. Lehet szidni a belvárosi kerületeket, de ott azért ilyen nincs
2022. okt. 16. 13:46
10/16 anonim válasza:
Csepel a szívem csücske, de nem ajánlanám, sok a cigány, én csak elfogultságból szeretem :) bár nem mondanám, hogy Csepel a legrosszabb kerület, sőt, vannak igazán szép, kertvárosi részei is.
Szerintem a belváros a legrosszabb, 5, 6, 7, 8 ker.
Én semmi pénzért nem élnék ezekben a kerületekben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!