Budapesten melyik kerületekben a legjobb lakni és melyekben a legkevésbé?
XI., XII, II. - igen,
VII., VIII, V. - nem.
8ban lakom imadom
minden közel stb
11 ben is laktam nem szerettem
Én XI. kerületben laktam egész életemben, sosem költöznék el a máshova.
Bár az első válaszoló Palatinus utcája elég vonzó környék... :D
Én a XII. kerületben lakom a Cinege utcában, de itt nem olyan jó
Van egy olyan gyanúm, hogy a szomszédban kokainos melegorgiákat tartanak, a hangokból ítélve
Kinek mi?
Legjobb átlagosan: II., XII., I., V. (utóbbi kettő már központi rész, nyilván ezek hátrányaival együtt).
Szerintem legrosszabb: XX., XXI., XXIII., VIII. és IX. külső részei
#2: Az V. kerülettel mi a bajod? Az egyik legszuperebb kerület. Persze nem mindenki szereti a belvárost, de attól az még egy nagyon jó kerület. Szerintem nem szabad ezt ennyire szubjektívan nézni, hisz mindenki más szempontok alapján nézelődik, más szempontok fontosak.
A legjobbak szerintem: I., II., V., VI., XII., XIV., XVI.
A legrosszabbak: VIII. (külső részei), X., XX., XXIII.
Ez sincs viszont így kőbe vésve, hisz mindegyik kerületnek vannak szép és nagyon jó részei, az általunk felsorolt rosszabbakban is.
XI-ben élek már 8 éve, és nagyon nehezen mozdulnék innen :)
előtte laktam X, VII, IX kerületekben is, ez eddig a legjobb.
+ 1 szavazat a XI. kerületre. A gyerekemnek vettünk ott lakást, én is oda tervezek.
Bár nem olcsók a lakások, ezért meghatározó a lakásvásárlásnál a rászánható összeg is.
#8 vagyok, ami nekem semmiképp nem fekszik, az a külső dél-pesti kerületek, XVIII. kerület, kispest, lőrinc, erzsébet, stb.. sajnos innen annyira nehézkez a közlekedés, hogy akkor már inkább agglomeráció
neked kell tudni eldönteni, mire vágysz. csendre, nyugalomra, nyüzsgésre, merre dolgozol, rengeteg befolyásolja, hogy neki mi a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!