Most mit csináljak? A két szobatársam (mind a kettő fiú) szexeltek egymással az én ágyamon, amikor rájuk nyitottam.
Órák után indultam ki minden cuccommal a buszmegállóba, hogy hazautazzak, aztán észleltem, hogy a bérletemet fent hagytam a szekrényben, szóval elindultam vissza, és amikor beléptem azt láttam, hogy a két szobatársam szexel az ágyamon egymással.
Gyorsan kivettem a szekrényemből a bérletemet és leléptem, teljesen lessokolódva.
Egyrészt nekem nincsen bajom a meleggekkel, de miért az én ágyamon? Egyszerre érzem azt, hogy megverném mind a kettőt, illetve azt, hogy undorodom tőlük.
Felőlem azt csinálnak amit akarnak a saját ágyaikon, de az enyémen miért?
Másrészt pedig már nem tudnék abban az ágyban nyugodtan aludni soha, hiába igérnék meg, hogy többet ezt nem csinálják.
Illetve nem tudom mit csináljak most, költözzek én ki, vagy költöztessem őket ki én? Nem akarom őket lebuktatni, se kellemetlen helyzetbe hozni, de nem tudom mivel indokoljam mégis meg, hogy elköltöztem a szobából/elköltöztettem őket, amikor majdnem kitűnő tanulók.
Kérlek segítsetek. (Középiskolai kollégium)
"Sziasztok, nem tudom, mi a fasz ez a fétis nálatok, de kollégiumban az ágy szent, az az én privát terem, ne érjetek hozzá, ne üljetek rá, ne feküdjetek rá és rá se nézzetek, ha lehet, köszi!"
Amúgy megértelek, az ágy tényleg az egyetlen saját tér a koleszban.
Ezt már ott akkor kellett volna kiverni a balhét, hogy hogy képzelik ezt.
Ezek után nyilván nem lehet bízni abban, hogy az ágyad érintetlen marad úgy hogy én kidobnám őket azonnal.
Normális emberek nem nyúlnak más ágyához pláne nem abban szexelnek.
Azért ez nagyon undorító, teljesen mindegy milyen neműek csinálják még is a te cuccaidon.
Igen, akkor és ott kellett volna szóvá tenni.
Szerintem mindenképp beszélj velük, mondd meg nekik, hogy ez így nem oké.
Én ráhugyoznék az ő ágyukra. Undorító. Ha ellemtétes neműek lennének akkor is ugyanilyen undorítónak tartanám.
Gpndolom izgi volt nekik a te ágyadvan szexelni, mert az tilos lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!