Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Társasházban akik mindig...

Társasházban akik mindig ordibálnak, veszekednek, hangosan beszélnek egymással, azokat nem érdekli, hogy a szomszédok minden információt megtudnak róluk?

Figyelt kérdés
Nagyon sok minden leszűrhető abból amit mondanak. Még privát dolgokról is hangosan szoktak beszélni. Ilyeneket mondanak, hogy: Hasmenésed van? Már megint iszol? Mit mondott az orvos? Már megint alig maradt pénz a számlán. Az asszony ordibál a férjével, hogy milyen lusta, a gyerek szintén óbégat, Lecseszik a gyereket, hogy miért kapott rossz jegyet. Az ilyeneket tényleg abszolút nem érdekli, hogy mások bármit megtudhatnak róluk?

2020. máj. 21. 18:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%

Ezek szerint nem nagyon érdekli őket.

Vagy csak alapból olyanok, hogy hangosan beszélnek és nem veszik észre magukat.

2020. máj. 21. 18:39
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
Az emberek többségében ez nem is tudatosul, fel sem vetődik bennük, hogy valaki hallja őket, mikor bármiféle zajt csapnak, akár olyan egyszerűt is, mint a WC lehúzása.
2020. máj. 21. 18:49
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem is érdekli őket, meg sokszor észre sem veszik, hogy milyen hangosan beszélnek. A mi házunk előtt kihangosítva szoktak a parkoló autókban telefonálni, és én a negyedikről hallom... :)
2020. máj. 21. 18:50
 4/18 anonim válasza:
12%
Úgy tudom ezekben a házakban nagyrészt proletárok élnek, tőlük ez megszokott viselkedési forma
2020. máj. 21. 19:00
 5/18 anonim ***** válasza:
43%
Nem, nem érdekel. Az érdekel, hogy hagyjanak élni, és ha már ennyire bele vannak szopódva abba, hogy számukra milyen szar helyre költöztek, ne rajtam töltsék ki. Az élet zajjal jár, aki nem bírja, takarodjon tanyára.
2020. máj. 21. 19:05
 6/18 anonim ***** válasza:
15%

Basszus, el sem tudnám képzelni ezt az életformát... :/

Sem benne élni, sem szomszédként tolerálni...

2020. máj. 21. 19:07
 7/18 anonim ***** válasza:
51%
#5: "az élet zajjal jár" + csendháborítás esetén rendőrökkel :)
2020. máj. 21. 19:08
 8/18 anonim ***** válasza:
71%

"Basszus, el sem tudnám képzelni ezt az életformát... :/"

6-osnak: Bp belváros, az egyik legjobb környék - mégis hallom, ha a szomszéd tüsszent, énekel, stb. De valószínűleg mi is áthallatszunk - bár egyszer átmentem megkérdezni, áthallatszik-e valami, mert reggel korán kelünk és mondta, hogy nem nem zavarunk, csak a másik szomszédra panaszkodott :-)

""az élet zajjal jár" + csendháborítás esetén rendőrökkel :)"

7-es, ne "szórakozzál már, képes lennél valakire azért rendőrt hívni, mert pl. mély a hangja vagy erősebb és nem halkan suttog, hanem áthallatszik.

Miközben máshol ölik az embert, azon közben oda meg kijön a rendőr és megkéri szépen, hogy halkan suttogjon? :D

De jó, hogy nem a szomszédom vagy!!!

2020. máj. 21. 19:30
 9/18 anonim ***** válasza:
64%
#8: Azért a zaj mértéke nem mindegy. Ezért írtam, hogy "csendháborítás esetén". Kérlek, értelmezd. ;)
2020. máj. 21. 19:34
 10/18 A kérdező kommentje:
Vagy inkább költözzön tanyára az, aki nem képes egy lakóközösségben másokra is tekintettel lenni.
2020. máj. 21. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!