Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Társasházban akik mindig...

Társasházban akik mindig ordibálnak, veszekednek, hangosan beszélnek egymással, azokat nem érdekli, hogy a szomszédok minden információt megtudnak róluk?

Figyelt kérdés
Nagyon sok minden leszűrhető abból amit mondanak. Még privát dolgokról is hangosan szoktak beszélni. Ilyeneket mondanak, hogy: Hasmenésed van? Már megint iszol? Mit mondott az orvos? Már megint alig maradt pénz a számlán. Az asszony ordibál a férjével, hogy milyen lusta, a gyerek szintén óbégat, Lecseszik a gyereket, hogy miért kapott rossz jegyet. Az ilyeneket tényleg abszolút nem érdekli, hogy mások bármit megtudhatnak róluk?

2020. máj. 21. 18:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Az ilyeneket tényleg abszolút nem érdekli, hogy mások bármit megtudhatnak róluk?"

És mégis mit kezdenének olyan teljesen random információkkal, amiken emberek összevesznek? Tudom, én miken szoktam kicsit hangosabban veszekedni a párommal, néha a komédia kategória. Az ember nem államtitkokat fecseg ki, hanem hanem a bolhaszaros életének tök lényegtelen dolgait. Akkor meg mit számít?

2020. máj. 21. 21:05
 12/18 Clay Morrow ***** válasza:
Van "nagyobb" bajuk is, mint hallhatod :)
2020. máj. 22. 00:28
 13/18 anonim ***** válasza:

"Hasmenésed van? Már megint iszol? Mit mondott az orvos? Már megint alig maradt pénz a számlán. Az asszony ordibál a férjével, hogy milyen lusta, a gyerek szintén óbégat, Lecseszik a gyereket, hogy miért kapott rossz jegyet. Az ilyeneket tényleg abszolút nem érdekli, hogy mások bármit megtudhatnak róluk?"

Ezek, amiket leírtál, mind HÉTKÖZNAPI DOLGOK, jó időben, nyitott ablaknál MINDEN KIHALLATSZIK, áthallatszik, stb.

Ilyen a társas lét, a társasház - még panelnek sem kell lennie.

Vegyél vidéken egy kihalt faluban egy házat és szép csend lesz körülötted :-)

Valamit valamiért - normál, hétköznapi dolgokat írtál le.

És igen, sokan bele sem gondolnak abba, hogy kihallatszik, áthallatszi - de amúgy sem tudom, mit kezdenél azzal az információval, hogy hasmenése van valakinek.

Jut eszembe: régen, amikor még volt házmester, az bizony MINDENT tudott - anélkül, hogy bárki elmondta volna neki. Tudta, hogy kihez járnak idegenek, ki mikor megy el, hogy dolgozik, stb. még egész fiatal voltam, s egy alkalommal ezt jól ki is használtam :D - azt akartam valamiről, hogy megtudja a ház, elmondtam neki, 1 nap múlva már majdnem az egész társasház tudta :D

2020. máj. 22. 08:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Sajnos a társasház-panel ilyen:élni és élni hagyni.Íratlan szabály:te is hangoskodhatsz,nem szólnak be érte,de neked is tűrnöd kell.Nálunk legalábbis ez van.
2020. máj. 23. 09:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem értem az ilyeneket. Én amikor pl szellőztetek, még a filmet is elzárom, hogy ne tudják mit nézek. (pedig nem durva filmeket szoktam nézni+nem is ismernek a szomszédjaim) Szóval nem értem azokat, akik nem szégyellik így kiteregetni a magánéletüket, mikor én olyat is szégyellek, amiben amúgy semmi személyes nincs.
2020. máj. 23. 11:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az èrdekes az h a mi szomszèdunk pofáját minden nap hallgatjuk,nem beszelve az állandò dübörgèsröl,kopogásròl.

Szòltunk szèpen,jött azzal hogy a normál èlet zajai,meg h ök igy beszélnek,jah meg nem fog suttogni a kedvünkért

Oké mondom,igaz...na onnantol én is leszartam h alattunk laknak.

1 hét kellett h rám törje az ajtót.Mert mi nem vagyunk normálisak

Rájuk szakad a plafon hát hogy jârkálunk mi?

Mondom miért nálatok is elefántcsorda lakik mi a pròbléma?

Meg mi az hogy vasárnap reggel 8kor nyitott ablaknál beszélünk,hát náluk nyitva volt az ablak és felkeltek ránk.

Jajj mondom,mi minden este forgolászva idegesen alszunk el az állandò kopogás,dübörgèstöl,orditozástòl de ez ne számitson.

Megmondtam neki,ahogy ök ugy mi is.

Megmondtam mindent visszakapnak,ugy viselkedjenek mert ha én nem tudok pihenni akkor ö sem fog.Nem hivtam rendört,igy egálban vagyunk

Azòta neaggòdj alig van zaj

2020. máj. 23. 16:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Nálunk pl.most ahogy ezt a kommentet írom,az alsó szomszédtól jön az ótvar ,,nagyonhosszúnagyonvastagénvagyokanégerbaszlak" típusú ,,zene"(csúfoljuk annak)...gondolom a szülők elhúztak,mert van egy fiuk,valszeg az hívta át. haverjait.3 gyerekem van,hálisten a 2 nagyobbik a nagyszülőknél alszik ma,a pici meg még úgy durmol éjszakánként,mint a mormota télen.Egyébként érdekes a panelházak struktúrája,mert itt a nappaliban az erkély miatt lehet hallani ahogy pofáznak,meg nyomatják a zenét,de a tévében a meccs simán elnyomja a zajt,a gyerekszobában meg alig lehet hallani,azt az altatózene is hangosabb... inkább a falszomszédaikra lennék kíváncsi,hogy mit szólnak ehhez.

Sajnos a panel ilyen,tele van bunkó parasztokkal,meg a mocskos kölykeikkel.És ezek kellene,hogy a nyugdíjunkat megtermeljék... hát arra várhatunk.Én meg amint vége van ennek a vírusos baszakodásnak,meghirdetem a lakást,és megyünk kertesbe.Ott is lesz zaj,de inkább a fűnyíró,de még a kakasszó,és vonat sem zavar ennyire.

2020. máj. 23. 20:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Én is igy vagyok kedves utolsò

Ott is lesz kinti zaj,beszèlgetés de pár méterre az ablaktol.Nem az ablakom alatt vagy a szomszéd falon át dübörög az egész lakás.ja meg nem kell más nemi életét végighallgatom.

Nem lesz testhang,vègre nem kell más ajto ablak csapkodását hallgatni.

Màs elefánt trappolását.

A kakaskukorékolás,flex,kutya ugatás nem zavar.

Söt szarsag sem,ugy nöttem fel h nem messze tölünk mindig trágyáztàk a földet szòval volt bûz.De ezerszer inkább csak lehessen pihenni

ráadásul olyan házat akarok aminek nagyobb a telke,nincsenek más házak ablakai par méterre

Tudom h sok melo,de igy nöttünk fel,falun szòval öszintén hiànyzik is a munka.Alig várom h tehessek vehessek a ház körül és ne kelljen gubbasztanom a lakàsban más életét hallgatva

2020. máj. 23. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!