Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hol élnétek szívesebben...

Hol élnétek szívesebben Egerben vagy Debrecenben?

Figyelt kérdés

2022. okt. 5. 22:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%

Eger egy csoda hely, nyaraltunk ott.

Viszont most Debrecenben van egy kihagyhatatlan munka-lehetőség, a jövő héten megyünk megbeszélni meg szétnézni, mert ott még soha nem voltunk.

2022. okt. 6. 10:54
 12/13 anonim válasza:
70%

Én Debrecenben lettem elég komoly szinten depressziós. Nem akarok megbántani egy debreceni érzelmű embert sem, jómagam is debreceni születésű vagyok, de engem " megbetegített " hogy itt mindenki csak egy pont, az a teljes jellegtelenség. Úgy éreztem ott magam mintha csak a Stray nevű játékban lettem volna.

A kettő közül inkább Eger.

2022. okt. 12. 11:55
 13/13 anonim ***** válasza:
79%
Debrecenbe jártam egyetemre és pont ezért Eger. Történelmi belváros, hegyek, bicikli út, fürdők, uszoda, ingyenes tömegközlekedés, relatív közel minden, Pest belváros max 1.5 óra reptér 1.15 óránként 2x busz Pestre plusz vonat. Ha szerzel egy home officos melot Pesten még a fizu kérdés is megoldódik.
2023. máj. 4. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!