Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Örökölt garzonba fogok költözn...

Örökölt garzonba fogok költözni, valóban éhezni fogok havi nettó 230.000Ft fizetésemből, miért ijesztget mindenki ezzel?

Figyelt kérdés
semmi hitelem nincs, nagyravágyó sem vagyok, eddig sem vágytam semmi luxusra. mindenki azt mondja ebből a rezsit majd épp ki tudom fizetni de ételre már nem fog telni.
2022. okt. 1. 15:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Sokan vannak akik majdnem ennyiből kell megéljenek albiban. Valahogy ők is boldogulnak.
2022. okt. 1. 17:01
 12/14 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem csak irigykednek. Egy garzonnak alig van rezsije, az ételen tudsz spórolni, mi kell még? Ennél hol lennél jobb helyzetben ennyi fizuval? Egy albérletben vagy talán az utcán? Mit javasolnak az okoskodók, mi lenne ennél jobb megoldás?
2022. okt. 1. 18:07
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
He? Én 250-ből vagyok albérletben, több, mint a fele el is megy a lakhatásra, de az éhen halástól nagyon messze vagyok. Húst hússal eszem mindennap.
2022. okt. 1. 18:15
 14/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

#12 hát az szokott lenni az érv, hogy menjek külföldre ott ilyen munkával tripla ennyit is lehet keresni és akkor még bérleti díj kifizetése után is félre tudnék tenni pénzt meg azt is szokták mondani mint valaki is írja, hogy ha piaci árakon lesz a rezsi akkor majd el kell adjam a lakást is, mert nem fogom tudni ennyi fizetésből fenntartani akkor majd már a rezsi sem jön ki belőle nem hogy még egyek is

2022. okt. 1. 18:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!