Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Én reagálom túl, vagy már ti...

Én reagálom túl, vagy már ti is kikészülnétek ettől?

Figyelt kérdés
Adott a felső szomszédunk, felújít, munkásokat hívott. A szomszédunkkal alapvetően nincsen gond, mert egy tüneményes nő, de a munkások kezdenek az idegeimre menni. Eredetileg júliustól augusztusig tartott volna a felújítás, ez mostanáig húzódik, olyan szinten, hogy egy hónapja minden reggel 7 órától este 9-ig fúrják és bontják az egész lakást a legújabb pedig, hogy szombaton és vasárnap is 12 órán keresztül fúrnak. Én komolyan nem értem mit lehet ennyit dolgozni egy 45 négyzetméteres lakáson. Ti mit tennétek? A nőnek már többször szóltunk, elvileg szólt is a munkásoknak, 1-2 napig betartják a dolgokat, aztán mintha mi sem történt volna... Már ott tartok, hogy beszélek a közös képviselővel, viszont tényleg nem akarok rossz szomszédi viszonyt.
2022. szept. 21. 21:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%
BaZZd le a biztosítékot, mikor pihenni akarsz.
2022. szept. 21. 22:54
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

Újlipótvárosi lakásunknál hétfő-péntek 8-18, szombat 8-12 óráig lehet hanggal járó felújítást végezni.

Te nem akarsz kicseszni a szomszéddal, de ő kicseszhet veled?

2022. szept. 21. 23:05
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Kedvesseggel sokkal tobbet ersz el.

A kozvkepviselos dolog az meg orokharag.

2022. szept. 22. 01:01
 14/21 anonim ***** válasza:
94%
És akkor haragudni fog rá a munkás? Esetleg kávécskát ne főzzön neki a kérdező? Ne viccelj már!
2022. szept. 22. 08:20
 15/21 anonim ***** válasza:
94%
Ha a szomszéd tud kussban haragudni (tapasztalatom szerint tud, sőt), akkor sokkal inkább választom az öriharit, mint hogy el kelljen viselnem a zajongást, mert jajj, meg ne haragudjon.
2022. szept. 22. 09:36
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

"A közös képviselő nálunk szól egyszer, majd ha nincs hatása lekapcsolja a villanyórát az adott lakás alatt."

Ez törvénytelen, épeszű közös képviselő nem fogja kockáztatni a saját pénzét emiatt.

2022. szept. 22. 09:38
 17/21 anonim ***** válasza:
Pl. csempét vésni lehet villany nélkül is.
2022. szept. 22. 09:41
 18/21 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy legjobb dolog a világon, ha a szomszédod nem szól hozzád :D
2022. szept. 22. 10:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Én a mostani szomszédomat szeretem, szoktunk traccspartit tartani a gangon munka után. De ő is normálisan él, meg én is.

Aki olyan volt, annak szóltam előbb szépen, aztán, ha nem értett belőle, akkor csúnyán és még csúnyábban, na olyankor jött az, hogy a különböző közös képviselőnek szólás, meg random apró kicseszések után abbahagyták ugyan az idegesítő dolgot, de cserébe "csenddel büntettek". Őszintén, jól esett, hogy nem kellett többet small talkba belemenni a random Karennel a lépcsőházban, meg elengedte inkább a liftet, és nem szállt be mellém. Win-win szituáció.

2022. szept. 22. 15:54
 20/21 A kérdező kommentje:

Ma telt be végleg a pohár, tegnap felhívtam a közös képviselőt, miután a tulajjal volt egy telefon váltásunk, ugyanis este fél 10-ig fúrt a munkása. Most nem a feleség vette fel, hanem a férfi, elkezdett nekem szabadkozni, hogy megérti, hogy zavar, de ők sajnos csak olyan munkást találtak aki nap közben brigáddal dolgozik és csak este tud jönni maszekolni. Mondtam neki, hogy ez engem pont nem érdekel, mert mi meg reggeltől este dolgozunk és szeretnénk az előírt pihenőidőt pihenéssel tölteni, úgyhogy sry not sry ez volt az utolsó figyelmeztetés.

Azt hiszem nem leszünk jószomszédi viszonyban ezek után.

2022. szept. 23. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!