Én reagálom túl, vagy már ti is kikészülnétek ettől?
Újlipótvárosi lakásunknál hétfő-péntek 8-18, szombat 8-12 óráig lehet hanggal járó felújítást végezni.
Te nem akarsz kicseszni a szomszéddal, de ő kicseszhet veled?
Kedvesseggel sokkal tobbet ersz el.
A kozvkepviselos dolog az meg orokharag.
"A közös képviselő nálunk szól egyszer, majd ha nincs hatása lekapcsolja a villanyórát az adott lakás alatt."
Ez törvénytelen, épeszű közös képviselő nem fogja kockáztatni a saját pénzét emiatt.
Én a mostani szomszédomat szeretem, szoktunk traccspartit tartani a gangon munka után. De ő is normálisan él, meg én is.
Aki olyan volt, annak szóltam előbb szépen, aztán, ha nem értett belőle, akkor csúnyán és még csúnyábban, na olyankor jött az, hogy a különböző közös képviselőnek szólás, meg random apró kicseszések után abbahagyták ugyan az idegesítő dolgot, de cserébe "csenddel büntettek". Őszintén, jól esett, hogy nem kellett többet small talkba belemenni a random Karennel a lépcsőházban, meg elengedte inkább a liftet, és nem szállt be mellém. Win-win szituáció.
Ma telt be végleg a pohár, tegnap felhívtam a közös képviselőt, miután a tulajjal volt egy telefon váltásunk, ugyanis este fél 10-ig fúrt a munkása. Most nem a feleség vette fel, hanem a férfi, elkezdett nekem szabadkozni, hogy megérti, hogy zavar, de ők sajnos csak olyan munkást találtak aki nap közben brigáddal dolgozik és csak este tud jönni maszekolni. Mondtam neki, hogy ez engem pont nem érdekel, mert mi meg reggeltől este dolgozunk és szeretnénk az előírt pihenőidőt pihenéssel tölteni, úgyhogy sry not sry ez volt az utolsó figyelmeztetés.
Azt hiszem nem leszünk jószomszédi viszonyban ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!