A fiam öngyilkos lett. A felesége tette tönkre, a gyerekeit is kikészülnek én meg nem tudok belenyugodni. Mit tegyek hogy lelki békére leljek?
Én is nagyon sajnálom, fogadja őszinte részvétemet kedves kérdező!
Sajnos vannak ilyen emberek, mindig is voltak, és lesznek is. Nagy szavak de én hiszek a sorsban, és talán a fia, sokkal jobb helyen van már, jobb körülmények között, megmentve ettől a nőszemélytől. Hiszek abban is, hogy a rossz dolgok visszaszállnak, és megfogja kapni az élettől a büntetését. Majd lassacskán felfogja, és kínozni fogja őt a bűntudat! Kitartást kívánok! 19 L
11, 14 évesek.
Az anyjuk kérvényt nyujtott be, hogy nem látogathatnak meg. Rosszul viselik ezt is a gyerekek mert szeretnek velem lenni de az anyuk azt gondolja hogy ellene nevelem őket.
Érd el, hogy a gyerekek elkerüljenek tőle és neveld fel őket.
Ha nem tudod diliházba záratni, akkor öld meg! Az intézetben is jobb helyen lesznek, mint ennél az aljas szemétláda ku rvánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!