Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Megy a fűtés nálatok?

Megy a fűtés nálatok?

Figyelt kérdés

Család házban élünk, gázkazánnal, radiátorral fűtünk.

Elég hideg van már, egész nap a konyhában vagyok a sütő mellett. :/

Vékony felső+pulóver, macinaci meg köntös van rajtam.

Ti már megkezdtétek a fűtést? Ha nem, akkor hogyan melegedtek? A párom szerint még tök felesleges és mérges rám, szóval nem kapcsoltuk be.

2022. szept. 18. 21:00
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
84%

40

Pólóban, rövidnadrágban toltjuk a telet otthon, igen, mióta csak az eszemet tudom. :) Kályhával sokszor 25 fokot csináltunk a házban szüleimnél, azóta már csak 21 fokra fűtök és nem kályhával. De 18 fokos jelenleg a házunk. Igen, be van kapcsolva a fűtés. 21 fokra és így is póló, pulcsi, melegítő, bundás zokni van rajtam.

Tökre örülök, hogy neked 19 fok az ideális, grat hozzá. De másokat ezért nem kellene lenézni.

2022. szept. 21. 06:40
 42/52 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus.. másokhoz méregetjük.. ghát igen ilyenek vagyunk mi emberek.. mert ha másoknáél nincs fűtés.. nehogy "én" pazaroljam el magam elől :DD :/

szomorú hogy rákényszerít minket erre a gondolkodásra a kőgazdag vezetők sora.

2022. szept. 21. 16:59
 43/52 anonim ***** válasza:
70%

Amúgy az egyéni hőérzetet annyi minden befolyásolja (szerintem egyfajta veleszületett dolog, amire rátesz a testeden lévő zsír, izom, egészségügyi állapot), sosem értettem, mikor az eszkimók fikázzák a többit, hogy "én 15 fokban is pólóban szaladgálok kinn, bibibiii" - oké. Tök jó neked. Én meg fázósként egyszer se fikáztam senkit, aki a meleget nem bírja, hogy bezzeg én 36 fokban félmaratont futottam az aszfalton.

Nem is velem van a baj, fáztam, hődugárzót bekapcsoltam, és ki is tudom fizetni a megemelkedett számlát. A baj azokkal van, akik nem telik mindenféle időzítős kvarc-hőzugrzókra, villanykonvektorra meg olajradiátorra, ezért nem tudják éjszakára úgy hagyni, hanem a zsenikkel, akik majd gázsütővel fűtenek a panelban, meg az idős, vagy beteg emberekre, akik a nyugdíjból, vagy a megváltozott munkaképesség után kapott bérből (vagy csak simán a tanári fizetésből, LOL) folyamatosan szenvednek az otthonukban, mert nem tudnák kifizetni a számlát.

Hogy a fázósak is értsék: képzeld el, hogy hajléktalan vagy. Nincs egy hely, ahová hazaérhetsz este, ahol jó lenni és meleg van. Mindezt úgy, hogy nem a te hibádból tartasz ott, ahol.

2022. szept. 21. 22:17
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap rettenetesen fáztam.. majdnem megfagytam.. ezzel szemben szüleim meg se pisszentek... máskor meg tavaszi 24 fokban kínlódnak :DD franc se érti ezt. Most meg csak én kínlódom holott én szoktam a legkevésbé.. de most tényleg rettenet hideg van Nuku fűtéssel. jelenleg 18 fok.. de tegnap 16,5 volt... azért az sztem durva ha éppen sorit nézünk.. vagy tanulunk sztem..
2022. szept. 22. 16:08
 45/52 anonim ***** válasza:

Megy, mert társasház, nem mi befolyásoljuk, ráadásul hajnalonta max 5 fok fok van.

Napközben oké, 16-17 fok, akkor ablakot is nyitunk, de éjjel piszok hideg lenne fűtés nélkül.

2022. szept. 24. 15:53
 46/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem megy nálunk és hideg is van. Nappal melegítő bolyhos vastag, éjjel forró vizes palack a paplan alá.
2022. szept. 24. 17:48
 47/52 A kérdező kommentje:
Már mi is rákapcsoltunk. 23 fok van bent. Így egész kellemes egy hosszú pizsigatyában és egy pólóban.
2022. szept. 24. 17:52
 48/52 anonim ***** válasza:
41-es nem akartam lenéző lenni..csak számomra fura ez minden.. mint ahogy valaki 6 percig folyatja a csapot mikor fogat most holott elzáárhatná.. nem teszi rossz emberré de ettől még tény, hogy pazarlás.
2022. szept. 24. 17:53
 49/52 A kérdező kommentje:

Én tökre fagyos vagyok. Meg most babát is várok, így extrán megváltozott a hőérzékelésem.

De tudom, én hosszúgatyában megyek még júniusban is reggel, sokan meg rövidben flangálnak. Imádom a meleget, más meg jól tűri a hideget. Ezért egymásnak ugrani a világ legnagyobb badarsága.

2022. szept. 24. 17:56
 50/52 A kérdező kommentje:
48- A csap folyatása valóban pazarlásnak minősül. De a hőérzetéről senki sem tehet, fázni meg iszonyú rossz érzés.
2022. szept. 24. 18:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!