Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Megy a fűtés nálatok?

Megy a fűtés nálatok?

Figyelt kérdés

Család házban élünk, gázkazánnal, radiátorral fűtünk.

Elég hideg van már, egész nap a konyhában vagyok a sütő mellett. :/

Vékony felső+pulóver, macinaci meg köntös van rajtam.

Ti már megkezdtétek a fűtést? Ha nem, akkor hogyan melegedtek? A párom szerint még tök felesleges és mérges rám, szóval nem kapcsoltuk be.

2022. szept. 18. 21:00
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az ablak is nyitva. Huvoset szeretem
2022. szept. 18. 22:59
 22/52 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk se, sőt az ablakot is gyakran nyitom, szeretem a hideg friss levegőt, csak kár hogy már éreztem mások bedurrantottak már vmi büdössel.. :(
2022. szept. 18. 23:15
 23/52 A kérdező kommentje:
Akkor biztos velem van a baj. Nekünk 19 fokot mutat jelenleg a hőmérőnk és kibattyogtam a nappaliba aludni egy mini hősugárzóval, ami pont rám fúj. Így már kellemes.
2022. szept. 18. 23:39
 24/52 anonim ***** válasza:
Az se mind1 hol laksz. Nalam most 23 kicsit nyitott ablakkal
2022. szept. 19. 02:29
 25/52 anonim ***** válasza:
100%

Távfűtéses panel, októver 15-ig nem lesz fűtés.

Én tegnap hajnalban kiszellőztettem, elmentem dolgozni, hazaértem, 16 fok volt benn. Próbálkoztam mackónadrággal, két pulcsival, pokróccal a hátamra, rumos teával, nem éreztem magam melegebben, csak részegebben, szóval leporoltam a hősugárzót.

Ma reggel megint kiszellőztettem, mire hazaértem, szintén 14 fok. Pedig ez egy panelprogramos ház. Szóval a hősugárzó marad. Szerencsére nekem nincs párom, aki invalidálná, hogy fázok, csak egy lakótársam van, akinek elmondtam, hogy állom az augusztusi villanyszámla meg a szeptemberi számla közti különbséget, de nálam. meleg. lesz.

2022. szept. 19. 02:32
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Biztos az is közrejátszik amúgy, hogy kialvatlan és fizikailag fáradt vagyok, meg hogy vékony, és nő. De a -10 fokban elvagyok kinn bárhogy, túrázni szoktam, télen, egy polárpulcsi elég, míg, ha a lakásban egy helyben ülök munka után, akkor fázik az orrom, meg az ujjaim.
2022. szept. 19. 02:35
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
Két este már begyujtottunk,meg tegnap délelőtt.Igaz délutánra már meleg volt,de hogy ne aludjon ki raktam párat rá.
2022. szept. 19. 08:52
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk még nem kapcsol be ,a termosz szerintem 19fokra van állítva és jelenleg 20fok van bent,de én mivel fázós vagyok,fel is öltöztem tegnap. Ti nem tudom hogy vagytok vele,de én ma az egyetemen végig dideregtem az összes órát ,a földszinti előadó olyan volt,mint egy befagyott pince. Viszont a fenti előadóban bekapcsolt a klíma,azzal fűtöttek ,az jól esett.
2022. szept. 19. 14:16
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de nekem távfűtés van, remélem nem is lesz még egy ideig. Ablak nyitva, mert szeretem a friss levegőt. Alul rövidnadrág, felül meg van rajtam egy cipzáros pulcsi. Nem fázom egyáltalán.
2022. szept. 19. 15:25
 30/52 anonim válasza:
100%
Mi még nem fűtünk, családi ház, szigetelt.
2022. szept. 19. 16:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!