Ha központi fűtés van a társasházban azt ugye nem lehet lemondani?
Figyelt kérdés
Van egy lakás,ahol a gazbojlert lecserélték villanybojlerre, és volt hozzá egy gáz mérő,ami le lett szerelve,mert lemondtuk a szolgáltatást. Aztán kaptam egy levelet, hogy megszüntetik a gáz szolgáltatást, és egy ideje nem is jön csekk a központi fűtésrol. Tudom, hogy banális a kérdés,de létezhet, hogy egyben a gazbojleren túl a központi fűtést is megszűntették, vagy azt ha akarnám se tudnám?2022. szept. 9. 16:29
1/8 anonim válasza:
Azt nyilván nem, mert az nem a sajátod, hanem a társasházé. Nem a közös költséggel együtt fizeted a fűtési díjat?
2/8 anonim válasza:
A fűtés eddig mivel ment? Központi,gáz,távfűtés?
3/8 A kérdező kommentje:
Központilag van a társasházban,de nem közös költségbe van a fizetés, hanem m2 alapján küldenek csekket , minden hónapban kb 11ezer
2022. szept. 9. 17:00
4/8 A kérdező kommentje:
Ilyenkor már meg szokott jönni,de még nem jött meg
2022. szept. 9. 17:01
5/8 anonim válasza:
Lehet, hogy azért késnek, mert a szolgáltató késve küldi a számlát.
6/8 A kérdező kommentje:
A gazbojler leszedese után le lett dugoztatva vagy ilyesmi meg egy ilyen nagy ronda gazcso le lett szedve ami a bojlerhez vezetett. De ez ugye a központi fűtést nem befolyásolja? A futotestek teljesen más csöveken jönnek, azt nem is tudom lezárni.
2022. szept. 9. 17:12
7/8 anonim válasza:
A bojlernek semmi köze a központi fűtéshez. Ott víz kering a lakásodban, nem gáz. A gáz a központi kazánba megy.
8/8 anonim válasza:
Miért lett lecserélve a gázbojle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!