Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Vannak itt egyáltalán olyan...

Vannak itt egyáltalán olyan fiatalok Magyarországon, akik itt terveznek maradni és nem nyugatra menni?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért ?
2022. szept. 11. 18:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
21, franc tudja, én olvastam a pgoramjukat (ami óriási plusz pont, hogy egyáltalán volt nekik, nem úgy mint egyes más pártoknak:D) és tény, hogy jó, hogy konkrét volt... csak.. a tervek bő felével nem értettem egyet.
2022. szept. 11. 20:24
 22/24 anonim ***** válasza:
62%
Mifelénk a Kalányos, a Rézműves és a Kolompár család ifjú sarjai is itt terveznek maradni. Nekik ugyanis nagyon jó Magyarországon: közmunkába' ellustálkodnak, néha kapirgálnak az árokparton és ha elég purgyét ellenek, még a nagy pízt is megkapják. Arra a kevésre, amire vágynak, bőven elég a közmunkásbér és a családi pótlék (főleg azért, mert 2H-s vagy 3H-s az összes gyerek és minden ingyen jár nekik), ha meg mégsem, csak bemennek sírni az önkormányzathoz és majd valamelyik operatív programból lesz annyi pénz, hogy a fenekük alá toljanak mindent.
2022. szept. 11. 23:00
 23/24 A kérdező kommentje:
Amúgy...én is határ mellett élek. De nem beszélem az adott ország nyelvét (Szlovénia). Állítólag jóval magasabb a fizuk, mint itthon.
2022. szept. 11. 23:21
 24/24 anonim ***** válasza:
56%

Én. Csok előtt vettem házat készpénzzel. Szép, nagy, kertes ház. Van 2 macskám.

Ha kiutaznék, hol laknék? Drága az albérlet egyedül, és nehéz is találni. Nem akarok lakótársat. Mi van ha nem vihetem a macskáimat? Mi van ha vihetem, de hirtelen meggondolja magát a tulaj és mehetek velük az utcára?

Nem nagyon tudnék panelban, egy lyukban lakni, ahol azt is áthallani hogy a szomszéd fingik egyet.

Milyen munkalehetőségek vannak ismerősök nélkül? Többnyire gyári droid munka. Szívbeteg vagyok, nem igazán bírnám. Itthon se bírtam.

Amúgy angolul, németül is tudok.

2022. szept. 12. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!