Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Vannak itt egyáltalán olyan...

Vannak itt egyáltalán olyan fiatalok Magyarországon, akik itt terveznek maradni és nem nyugatra menni?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért ?
2022. szept. 11. 18:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én tervezek maradni. De nem akarok itthoni munkát végezni. Az a terv, hogy külföldre dolgozom és itthon költöm el és adózom le.

Ezt is csak azért, mert az emberek, akik számomra kedvesek, ide kötnek.

2022. szept. 11. 18:53
 12/24 anonim ***** válasza:
75%
Külföldre dolgozunk a párommal, jól élünk. Miért menjünk el egy drágább országba, amikor itt is megvan mindenünk ami kell?
2022. szept. 11. 19:06
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ez a legjobb opció,külföldi fizetésből itthon élni.
2022. szept. 11. 19:08
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen mennék külföldre, de párom semmiképp nem menne másik országba. Elhagyni nem szeretném, úgyhogy itt maradok vele.
2022. szept. 11. 19:24
 15/24 anonim ***** válasza:
82%
Én Magyarországon képzelem el a jövőmet. Ennek legfőbb oka a hiányos nyelvtudás. Angol és németet tanultam, de szinte semmi nem maradt meg belőle. De ki tudja, lehet egyszer elmegyek külföldre.
2022. szept. 11. 19:26
 16/24 anonim ***** válasza:
82%

28F vagyok, maradok.

Ugyan beszélek társalgási szinten angolul, hollandul, és kb fél év alatt visszahozható ugyanerre a szintre a francia is, és éppenséggel a szakmámmal is lenne esélyem elhelyezkedni külföldön..

De nem bírnám, hogy ne tudjak tlaálkozni a haverjaimmal. Tény, hogy aki kiköltözik, az gyakran elég magányos mert baromi nehezen tud ismerkedni az ember, ha migrács, ráadásul pl a hollandok híresek arról, hogy kedvesek, korrektek, de tényleges barátságot nehéz velük kötni.

Most az egy plusz dolog, hogy látássérült vagoyk, ezért sokkal nehezebben viselem a környezetváltást, hisz ismernem kell a környező utcákat, a céljaimhoz vezető útvonalakat. De igazából ez egy belföldi költözésnél is probléma, szóval összességében ez nem akkora akadály. De a társaságra igényem van és azt nem pótolja egy felszínes chit-caht vagy egy online duma az otthoniakkal.

Szerencsére az itthoni fizum egész jó, építgetem a kis életem, deee pl a gyermekvállalás már nagyobb kérdés... Az a nagy büdös helyzet, hogy ugye ott a kérdés, hogy mégis milyen okatási rendszer fogja a gyerekemet befogadni? Mert a jelenlegi láthatóan nem lesz rá képes, vagy ha igen, érdemben oktatni már nem... Egyszerűbb, ha nem vállalok gyereket, vagy ha igen, akkor az ő érdekében mégiscsak külföldön, én meg majd megoldom valahogy. Ha ő ott nő fel, neki nem lesz gondja a barátkozással.

2022. szept. 11. 19:26
 17/24 anonim ***** válasza:
34%
Mi maradnank, de egyelore eselyesebb, hogy megyunk. Egy dolog ami valtoztatna ezen, ha a Mi Hazank hatalomra kerulne. Igazabol le...rom hogy ki minek nevezi oket(tevesen), az elmult 2,5 evben tortent mar annyi eszetlenseg, hogy most mar nyiltan felvallaljuk a szimpatiankat veluk, es probaljuk az ismeroseinkkel is megismertetni a viziojukat. Az egyenessegukkel, tisztanlatasukkal szerintunk ok jobb iranyba mozdithatnak a dolgokat itthon.
2022. szept. 11. 19:51
 18/24 anonim ***** válasza:
48%
Kedves 18-as! Nem fognak hatalomra kerülni, sajnos ezt mind tudjuk. Illetve nekem aztán mindegy ki lopja az adónkat, választhatunk a sz*r, sz*rabb, mégsz*rabb közül. A fidesz már lejáratta magát, a többi még nem de simán lehet hogy mégrosszabbak lennének. Én is a Mi hazánkra szavaztam, de nem azért mert szimpatikusak csak nem akartam az összefogásra szavazni, azt meg kimondani is sz*r lett volna hogy a fideszre szavaztam.
2022. szept. 11. 20:08
 19/24 anonim ***** válasza:
60%

17es vagyok, hát ha a Mi Hazánk kerül hatalomra, akkor azt hiszem nem oskat gondolkodnánk, elkezdenénk csomagolni:D

Ezzel nem azt mondom, hogy a mostani kormány, vag ypláne a csodálatos ellenzéki csürhe jobb opció lenne, de a felhozatalból a MHM tűnik a legkárosabbnak.

Nyilván, ízlések és pofonok, mi igy, ti úgy, ezzel semmi gond nincs. Csak a maga módján mókás, hogy ti pont azért maradnátok ami miat tmi menekülnénk:D

2022. szept. 11. 20:12
 20/24 anonim ***** válasza:
52%
#220 érdekes gondolat, hogy azok a legkárosabbak akik az embereket néznék, akiknek kész terveik vannak. Persze, lehet ez csak beetetés a részükről..hisz ezt a dumát senki nem tolja jelenleg. Ez is benne van a pakliban.
2022. szept. 11. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!