Vannak itt egyáltalán olyan fiatalok Magyarországon, akik itt terveznek maradni és nem nyugatra menni?
Igen, mert csak magyarul tudok és hülye vagyok a nyelvekhez (angolt és németet is tanultam, de hiába ma napig nem tudok semmit).
26 vagyok
Én tudok angolul, de mégis itt akarok maradni, mert nem bírnám a családom nélkül. :(
Erős dilemmában vagyok. Nagyon erősben. Mert lehetőségem lenne, csak nagyon lelkizős vagyok.
23/L
Az országot szeretem csak az emberek nagyrészét nem. Mindenképp fogok még külföldre menni a közeljövőben, hogy legalább összegyűjtsek egy itthoni házra amit fel is újítsak meg legyen pár millám elrakva ha bármi van.
Aztán végül kitudja meggondolom-e magam és maradok-e kint.
Nekem is honvágyam lenne, meg kb mindenkinek ahogy neked is de a lehetőségek nem összemérhetőek. 19/F
Én amúgy németül nem tudok, csak angolul, de még németországba, svájcba is kimennék, akár raktárba, vagy takarítani ha megfizetik.
Angol nyelvterületen már több lehetőségem lenne, de azok az országok messzebb is vannak.
Vagy...hozzámenni egy saját házzal rendelkező pasihoz, amíg fiatal és szép vagyok. XD
Nyugi, csak vicceltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!