Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nem erzitek veszelyben magatok...

Nem erzitek veszelyben magatokat Budapesten a sok elektromos rollerral szaguldozo embertol a jardan?

Figyelt kérdés

Nem csengetnek ,ha elmennek mellettem,leallni nem tudnak. Lattam mar sok esest a jarda elott,mert nem mukodik egy csomo rolleren a fek.

A jardan meg akartam neznj egy kirakatit es majdnem elutott egy rolleres.

Hogy engedhetnek ilyen eletveszelyes dolgot jardan?

Meg amikor a haz electeszik ,az uveg kirakat ele,haeldol,kitori az uveget es a lakok fizetik meg. Pofatlansagnak erezzuk sokat ezeket.

Illetve a jarda kozepen eldolt rolleris eletveszelyes lehet ,h valaki atesik rajta vagy amikor a bicikliuton van eldolve . Illetve amikor sok roller elfoglalja a jarda nagy reszet.

Vagy amikor a buszmegalloba pakoljak oket,az is felhaborito.

#A befektetok gatlastalan uzleti nyereszkedese mas egeszsege kockaztatasaval #Felelosseg elharitasa #Katasztrofavedelem ugye #A ceg mukodesi engedelyenek bevonasa #Emberelet veszelyeztetese,
2022. szept. 8. 17:18
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

19: torzsgyokeres budapesti vagyok!

Nekem falu erzetet kelti,ha biciklist meg rollerest kell elturnom a jardakon.

20: nem nezem a mobilom utcan.

2022. szept. 9. 05:43
 22/25 anonim ***** válasza:
15%

21. A többieknrk meg teged kell eltűrniük a járdán.

Társadalomban élsz, mindenkinek alkalmazkodni kell.

2022. szept. 9. 08:01
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Gyűlölöm őket, mert full tleibe szrják a közlekedési morált...

A kedvencem, amikor mögülem jön és csak annyit hallok, hogy elsuhan. Anyádat, kb., mertha épp ki kell kerülnöm valamit, csodálatosan elüt.

2022. szept. 9. 13:16
 24/25 anonim ***** válasza:
23%
25: az öregasszonyok meg azért sikoltoznak, ha valaki távolból rájuk csönget.... Na most akkor mi a jó megoldás?
2022. szept. 9. 13:24
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyakran... néha van olyan rolleres, aki őrültként közlekedik, de ugyanúgy Wolt-futár meg sima bringás is... és ez nem is attól függ, hogy ki hol lakik, hanem hogy milyen barommal hoz össze az élet (ilyen "rodeósok" meg akadnak kisvárosban, falun is).
2022. szept. 13. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!