Nem erzitek veszelyben magatokat Budapesten a sok elektromos rollerral szaguldozo embertol a jardan?
Nem csengetnek ,ha elmennek mellettem,leallni nem tudnak. Lattam mar sok esest a jarda elott,mert nem mukodik egy csomo rolleren a fek.
A jardan meg akartam neznj egy kirakatit es majdnem elutott egy rolleres.
Hogy engedhetnek ilyen eletveszelyes dolgot jardan?
Meg amikor a haz electeszik ,az uveg kirakat ele,haeldol,kitori az uveget es a lakok fizetik meg. Pofatlansagnak erezzuk sokat ezeket.
Illetve a jarda kozepen eldolt rolleris eletveszelyes lehet ,h valaki atesik rajta vagy amikor a bicikliuton van eldolve . Illetve amikor sok roller elfoglalja a jarda nagy reszet.
Vagy amikor a buszmegalloba pakoljak oket,az is felhaborito.
Mindenkinek kellene irni egy ingyenes emailt a katasztrofavedelemhez,h a rollerrzo smberekveszelyeztetik a testi epseget a jardan napi rendszeresseggel.
Mert oda tartozik ez az ugy.
Keszithetnetek balesetet tartalmazo videokat rolleresekrol. Es azt is kuldjetek be nekik.
Jajjistenem.... ehhez SEMMI köze a katasztrófavédelemnek.
Rendőrség.
Tokmindegy: ha az adott hatosagra nem tartozik,tovabbkuldi a komprtens hatosagnak!!
Pedig katasztrofavedelem. Sulyos testi sertesvagy halaleset is lehet belole.
Ne a gyalogosok egeszsege aran gazdagodjon meg a befekteto,h kulfoldre bejegyzett ceggel adomentesen. Pofatlansag.
Olyan,mint amikor az airnb booking stn hostelesek ugyfelei orditanak egesz ejjel es nincs nyugta atobbi ottlakonak. Ilyen hostelt is el tudott tuntetni a haz egyuttes erovel. A rollereket is sikerulni fog.
Fájdalmasan marhaságokat írsz....
Nézd már meg a katasztrófavéxelem oldalát...
Ingyen van. 😂😂😂
Katasztrófavedelemnek köze nincs hozzá.
Rendőrség feladatköre.
Sok vidékről a fővárosba települt képtelen alkalmazkodni és pampog.
Vidéken meg a városinak szokatlan és taszító a sz@rszag, fekáliában, sárban lépdelés és a sok biciklis alkesz, a pletykás öregasszonyok stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!