Mit lehet tenni, ha keresztbe állnak két beállón a teremgarázsban, amelyik közül az egyik az enyém?
Most vettünk egy lakást, teremgarázs beállóval és egy oszlop között két beálló van. Gondolom kifigyelték, hogy eladták, mert az előző tulaj itt parkolt a kocsijával és kiállt onnét és a kedves szomszéd beálló tulaja újabban keresztbe parkol a két beállón.
Én még nem vittem oda a kocsit, de ez nagyon meglepett, hogy így oda mer állni, mikor az más tulajdona!
Első körben írsz neki egy cetlit a szélvédőjére, hogy a helyeden áll, legyen szíves ezt máskor ne tegye. Én ezt csináltam, amikor hasonló helyzetbe kerültem költözéskor, mondjuk az kültéri parkoló volt, de kiosztott helyekkel. Nekem ez megoldotta a problémát, a feketén parkoló eltűnt onnan másnapra.
Te szerencsés helyzetben vagy, mert simán megtudhatod, kié a másik beálló, vagyis kié a kocsi. Ha a cetlidre nem reagál, akkor becsöngethetsz hozzá, ha meg azután is paraszt, akkor rendőrség.
Vannak ilyen parkolasgatlo fémszerkezetek szerelj egyet rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!