Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit lehet tenni ha egy teremga...

Mit lehet tenni ha egy teremgarázsban a helyemet elfoglalták és nem áll el az illető?

Figyelt kérdés
Saját költségemre elszállíthattatom az autót? Ezen kívül nincs más opció?

2021. jún. 16. 23:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
26%
Megkérheted, hogy álljon el.
2021. jún. 16. 23:49
 2/22 anonim ***** válasza:
66%

Apatigris egyik epizodjaban volt ilyen resz.

Pepe osszekente az illeto autojat olajjal, majd segitokeszen szolt neki, hogy csepeg az olaj a mennyezetrol.

:-)

2021. jún. 17. 00:35
 3/22 anonim ***** válasza:
86%
Bérled a helyet? Mert akkor szólsz a tulajnak.
2021. jún. 17. 00:40
 4/22 anonim ***** válasza:
5%
Miért zavar? Engem nem zavar. Nekem nincs autóm, biciklivel járok, járj te is azzal te környezetszennyező.
2021. jún. 17. 00:42
 5/22 anonim ***** válasza:
77%

#4 Kösz karigeri, de nem ez volt a kérdés.

Hívj rendőrt.

2021. jún. 17. 01:21
 6/22 anonim ***** válasza:
58%

#4 <-

Ti, biciklisek meg úgy haladtok Budapest biciklis sávjain, mint a gyorsvonat. Kivágódtok, el se néztek, nem győzödtök meg a szinte minden közlekedési helyzetre kiterjedő elsőbbségetekről, és úgy gondoljátok, úgyis elenged majd titeket a hülye autós. Nem azt mondom, hogy te is ilyen vagy, hiszen nem ismerlek, de egy ilyen inkorrekt megjegyzés után muszáj volt intően reagálnom rád, hogy "azért álljon már meg a menet". Különben én pont miattatok nem viszem már be a 35 éves benzinzabáló, katalizátor nélküli, euro nullás kocsimat (ami igen, környezetszennyező), mert igazat is adok neked ebben, meg Budapest mostani vezetőségének abban, hogy az autó nagyon környezetszennyező városon belül és aki teheti, inkább vidéken hasznája (célszerűbb is ott különben), másrészről annyira összeszorul a segglyukam tőletek, ahogy közlekedtek, hogy úgy döntöttem februárban, hogy "köszönöm, de Pestet meghagyom a bicikliseknek és a tömegközlekedési járműveknek".

2021. jún. 17. 01:28
 7/22 anonim ***** válasza:
88%
Voltam én is 1-2-szer olyan pofátlan, hogy az utcai parkoló helyett a teremgarázsba álltam be, hogy ne a 60 fokos autóba kelljen beszállnom. Persze olyan helyre, ahol sosem láttam autót, nem volt soha sem foglalt, így gondoltam, kihasználatlan. Egyszer egy cetli várt, amin udvariasan megkértek, hogy ne álljak arra a helyre, mert foglalt. Azóta nem teszem, hisz más tulajdona, és már ki is használja. Lehet ezt normálisan is.
2021. jún. 17. 01:32
 8/22 anonim ***** válasza:
5%
Bicikli a király !
2021. jún. 17. 05:19
 9/22 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk a társasházban a kezdeti, beköltözési időszakban rendszeresen előfordult ilyesmi. Első körben mindenki a ház facebook csoportjában kérte meg az illetőt, hogy hagyja szabadon a parkolóhelyet, illetve cetlit hagyott a szélvédőn. Mindig megoldódott a helyzet, legrosszabb esetben pár órán belül.

Elszállítás jó kérdés. Egyrészt befér-e egy tréler (sok teremgarázsba például nem)? Másrészt hova lenne elhelyezve a kivitt autó? Jogilag nem tudom, helytálló lenne-e.

2021. jún. 17. 06:33
 10/22 anonim ***** válasza:
69%
Én beállnék keresztbe elé és hagynék egy cetlit, hogyha problémája van hol talál.
2021. jún. 17. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!