Mit lehet tenni ha egy teremgarázsban a helyemet elfoglalták és nem áll el az illető?
#4!
Városon belül én is biciklivel járok. Az autót nem arra használom, hogy két sarokra közlekedjek. De rendszeresen kell 200 km-re időre odaérnem. Biciklivel (vagy bármi mással az autón kívül) mondjuk télen a hóviharban meg tudod oldani, hogy 2-2,5 óra alatt ott vagy háztól házig az ország túlsó végében? Mert én nem vagyok ilyen ügyes, így marad a környezetszennyező Euro6-os autóm.
Teremgarázsban nálunk is volt ilyen probléma. Ezért van minden helyen parkolásgátló. Felhajtható vas keret. Macerás mindig kiszállni lelakatolni, de így legalább nem foglalja el senki.
Mikor kertes házban laktam, akkor a kapubejárót foglalták el rendszeresen. Fogalmam sincs kinek az autója volt, mert az út túloldalán több négyemeletes társasház is volt. Az nem opció, hogy minden lakásba találomra becsengetek. Így muszáj volt a rendőröket kihívni. Kijöttek, még engem igazoltattak. Felvázolom a problémát. Nézik, vakarják a fejüket. A válasz: várjam meg, amíg elmegy, vagy menjek taxival. Ezzel mint akik jól végezték a dolgukat tovább is álltak. Komolyan nem tudtam eldönteni, hogy sírjak, vagy röhögjek az intézkedésen!
Tulajdonom
A ember kórházban van és már kiadtam valakinek a helyet
Trailer nem hiszem, hogy lefér. Na ilyenkor mivan?
"A ember kórházban van"
Beszélsz vele. Adja oda a kulcsot vagy bízzon meg valakit hogy álljon el.
Krokodil emelő, 4 bútormozgató görgő (lehet kölcsönözni).
Megemeled, kerék alá teszed, kitolod.
#15 sajnos a nevén kívül mást nem ismerek
#19 igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!