Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit lehet tenni ha egy teremga...

Mit lehet tenni ha egy teremgarázsban a helyemet elfoglalták és nem áll el az illető?

Figyelt kérdés
Saját költségemre elszállíthattatom az autót? Ezen kívül nincs más opció?

2021. jún. 16. 23:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
10-es, a keresztbe beállással az a baj, hogy akkor gyakorlatilag nem marad elegendő hely a többi autós számára (kicsit belógsz a mellette parkoló autó elé is, szemben parkoló nem tud ráfordulni a beállójára, stb.).
2021. jún. 17. 07:00
 12/22 anonim ***** válasza:
89%

#4!

Városon belül én is biciklivel járok. Az autót nem arra használom, hogy két sarokra közlekedjek. De rendszeresen kell 200 km-re időre odaérnem. Biciklivel (vagy bármi mással az autón kívül) mondjuk télen a hóviharban meg tudod oldani, hogy 2-2,5 óra alatt ott vagy háztól házig az ország túlsó végében? Mert én nem vagyok ilyen ügyes, így marad a környezetszennyező Euro6-os autóm.

Teremgarázsban nálunk is volt ilyen probléma. Ezért van minden helyen parkolásgátló. Felhajtható vas keret. Macerás mindig kiszállni lelakatolni, de így legalább nem foglalja el senki.

Mikor kertes házban laktam, akkor a kapubejárót foglalták el rendszeresen. Fogalmam sincs kinek az autója volt, mert az út túloldalán több négyemeletes társasház is volt. Az nem opció, hogy minden lakásba találomra becsengetek. Így muszáj volt a rendőröket kihívni. Kijöttek, még engem igazoltattak. Felvázolom a problémát. Nézik, vakarják a fejüket. A válasz: várjam meg, amíg elmegy, vagy menjek taxival. Ezzel mint akik jól végezték a dolgukat tovább is álltak. Komolyan nem tudtam eldönteni, hogy sírjak, vagy röhögjek az intézkedésen!

2021. jún. 17. 07:03
 13/22 A kérdező kommentje:

Tulajdonom

A ember kórházban van és már kiadtam valakinek a helyet

Trailer nem hiszem, hogy lefér. Na ilyenkor mivan?

2021. jún. 17. 07:26
 14/22 A kérdező kommentje:
Esetleg ha felhívom a rendőrséget akkor megengedik, hogy a kulcsát elvegyem és elálljak a helyről?
2021. jún. 17. 07:27
 15/22 anonim ***** válasza:
89%

"A ember kórházban van"

Beszélsz vele. Adja oda a kulcsot vagy bízzon meg valakit hogy álljon el.

2021. jún. 17. 07:44
 16/22 anonim ***** válasza:
89%

Krokodil emelő, 4 bútormozgató görgő (lehet kölcsönözni).

Megemeled, kerék alá teszed, kitolod.

2021. jún. 17. 09:23
 17/22 anonim ***** válasza:
25%
Azért van a garázsmester, hogy intézkedjen ilyen helyzetekben.
2021. jún. 17. 09:27
 18/22 anonim ***** válasza:
81%
17-es, én még nem láttam "garázsmestert" egy társasházban sem. :-) A közös képviselő sem tud igazából ezzel mit kezdeni, azon kívül, hogy esetleg ő is elhelyez egy írásos felszólítást az autóra.
2021. jún. 17. 09:32
 19/22 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező jól ertem5nrm egy vadidegen áll ott hanem egy ismerős / korábbi bérlő?
2021. jún. 17. 10:53
 20/22 A kérdező kommentje:

#15 sajnos a nevén kívül mást nem ismerek

#19 igen

2021. jún. 17. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!