Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Vidéken sokkal jellemzőbb az,...

Vidéken sokkal jellemzőbb az, hogy a szülők támogatják a gyereküket, mint Budapesten?

Figyelt kérdés

Pesten a gyerek már minél hamarabb el akar költözni albérletbe. Itt vidéken meg teljesen normális az, hogy valaki mamahotelben lakik.. Pesten ez gáznak számítana. Én több 30 körüli embert ismerek, akik még mindig szülőkkel élnek. Senki nem szólja meg őket. Pedig a srácnak már annyi pénze van, mint a fene, vállalkozása van, Mercedessel jár, de mégis mamahotelban él.

Ráadásul olyan is van, akik már összeházasodtak és a szülői házba költöztek. Emeletes családi ház, a szülők laknak alul, ők meg felül. Más az egész mentalitás.

Meg itt pl az is tök normális, hogy a szülő vesz a gyerekének egy autót. Mifelénk minden 20 éves gyerek saját kocsival, általában valami Volkswagen Golffal vagy hasonlóval jár. A pestiek meg utaznak a metrón. Meg hiába is keresnek ott többet, ha elverik a pénzük lakbérre meg szórakozásra.

2022. szept. 2. 01:04
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Milyen erő? Vásárlóerő? Szerintem erre vannak jobb módszerek is:D

2022. szept. 4. 17:00
 32/39 A kérdező kommentje:

Szükség van az autóra. Keljek fel reggel 5-kor, hogy felülhessek a 6:10-es buszra, ami bevisz 7-re a városba és még 1 órát várjak amíg elkezdődik a munkaidő? Aztán meg végzek 4-kor, várjak 1 órát a következő buszra és hazaérek 17:50-re? Nem állapot ez így!

Kocsival meg ráérek kényelmesen elindulni 7:15-kor és legkésőbb 16:45-re otthon vagyok.

2022. szept. 4. 17:08
 33/39 A kérdező kommentje:
2022. szept. 4. 17:12
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha 1000 forint lesz a benzin, akkor felülsz majd a buszra.
2022. szept. 5. 09:33
 35/39 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok hajlandó napi 3 órát feláldozni az életemből.

Na meg busszal az alja nép jár, aki nem teheti meg, hogy autóval menjen

2022. szept. 5. 11:17
 36/39 anonim ***** válasza:
90%

Ezzel az erővel autóval meg az aljanép jár, aki nem teheti meg hogy home officeban dolgozzon. :D

2022. szept. 5. 11:18
 37/39 A kérdező kommentje:
Ha home office-ban dolgozhatnék, akkor nem lenne gond az üzemanyagköltség, szóval vennék egy még nagyobb autót!
2022. szept. 5. 11:55
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mégiscsak gond az üzemanyag? Még így is?

Mondtam, 1000 forintnál irány a busz!

2022. szept. 6. 09:17
 39/39 A kérdező kommentje:

A munkahely elég komoly bejárást támogatást ad. Nem én fizetem a teljes üzemanyagot.

Mondtam, én nem vagyok hajlandó napi 3 órát buszozásra pazarolni az életemből.

Aki meg Pesten lakik és kifizet 80 ezret egy szobáért, az így is többet fizet, mint amit én költök benzinre.

Amúgy meg nem tudom, hogy nektek miért jó az, hogy elvesztem a szabadidőmet az üzemanyagárak miatt

2022. szept. 6. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!