260 ezer forintos nettő fizetésből mennyire nehéz állni egy 155 ezres albit?
Figyelt kérdés
Közös költséggel, rezsivel ennyi.
Kajára, szórakozásra, közlekedésre(bérlet), ruhára maradna 100. Sajnos nem találok olcsóbbat a munkahelyem közelében.
2022. aug. 30. 22:41
1/20 anonim válasza:
Éppen csak arra lenne elég, hogy meg tudj szűkösen élni, ha nincs egyéb kiadásod.
2/20 anonim válasza:
Én ugyanennyiből még félretenni is tudtam...
Nyilván nem a legkedvezőbb a helyzet, de a nagyátlaghoz képest még így is egész normális körülmények között élsz.
3/20 anonim válasza:
Jövőt nem tudsz tervezni ennyiből.
4/20 anonim válasza:
155 az albérlet+rezsi?
mertha igen akkor éhenhalsz az tuti
5/20 anonim válasza:
100ból nem lehet megélni. Ennek nagy része elmegy kajára és egyebekre, ha beledöglesz se marad 20nál több, de akkor faltad az egészégtelen kaját és amit spórolsz is elmegy majd alkalmi nagyobb kiadásra, pl gyógyszer vagy tönkrement telefon. Szó szerint azért dolgoznál, hogy másnap is mehess, az nem élet. Akkor neked inkább másik melóhely kéne.
6/20 A kérdező kommentje:
Magyar fizetések mellett már ennek is örülök, eladó vagyok.
2022. aug. 30. 23:01
7/20 A kérdező kommentje:
Amúgy a szüleimmel lakok, itt tudok bőven félretenni, de nagyon kikészítjük már egymást.
2022. aug. 30. 23:01
8/20 anonim válasza:
Mi az, hogy a munkahelyed közelében?
Az egész városban nincs olcsóbb, vagy 20 méterre akarsz lenni a melótól és hisztiznél, ha mondjuk utazni is kéne? Nem mindegy.
És milyen albérlet, lakótárs nem lehetőség?
9/20 A kérdező kommentje:
Ez egy kisváros...
Környéken pedig 40-50km körzetben csak faluk.
2022. aug. 30. 23:04
10/20 anonim válasza:
én is hasonló helyzetben vagyok mint te, csak munkanélküli. nekem nem lenne más választás mint a gyár. és gyakorlatilag én vagyok a legjobban elítélve és lenézve hogy nem vállalom pedig rajtam körben milyen sokan a három műszakot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!