34 évesen most vettem egy kertes házat, van egy BMW 530 D kocsim,meg egy jól fizető munkahely.Mennyire jó ha ezt eltudtam érni ennyi idősen?
Németben dolgozom, kereskedelmi manager vagyok.Győr-moson megyében élek, határ mentéről ingázok heti szinten, München és az osztrák határ között dolgozom egy közepes multinál.
Fizum nettó 4500-5500 euro, pótlékok, plusz jutalék ha bizonyos nyereség fölött van adott hónapban a cég.
Péntek délben indulok haza, vasárnap este megyek ki mindig.Kinn van egy kétszobás lakásom.
Ahogy előttem írták, nagyon az lehetsz, ha itt kell hazudozni.
Egyébként eleve nehezen mérhető, ha a kinti bért itt költöd el.
Egyébként nagyon nem mindegy az sem, hogy hol és milyen értékű a házad, na meg az autó is egy szakadt E34 esetleg valami új G30
Mo-on ~374 000 ft az átlagfizetés KSH szerint. Most 394Ft az euró. Tehát 949 euró.
Szerintem ezzel mindent el is mondtam.
Németben, osztrákban.
Legyél kicsit igényesebb, ha havi 2 milliót keresel!
Kérdező!
Miért nem azokhoz méred magadat, ahol a pénzedet keresed?
Talán azért mert ott egy 28. senki vagy aki a németek helyett elvégzi az alja munkát és aki az ő szemükben egy migráns?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!