Audi A5 3.0 TDI vagy BMW 530 Xdrive (sedan),mindkettő 2010 környékén van.
Melyiket vennétek és miért?A kettő közül tessék választani, aki egyiket se az ne válaszoljon.A5el nem találkozunk minden sarkon,viszont 5ös BMW-el annál inkább.Mindkettő nagyon jó autó,te melyiket választanád és miért?
"A5el nem találkozunk minden sarkon,viszont 5ös BMW-el annál inkább"
Egyértelműen az A5.
2015. febr. 10. 20:35
2/14 anonim válasza:
Nem egy kategória a kettő. 5-ös Bmw egy kategóriával jobb autó, de ha kipróbálod mind a kettőt akkor erre rájössz, nem véletlenül olyan népszerű Bmw.
2015. febr. 10. 21:21
3/14 anonim válasza:
Csakhogy az A5 egy gyönyörű, stilusos autó, és nem mellesleg majdnem tökéletes, hozza egy 4-es BMW szintjét (mert az az ellenfele, nem az 5-ös). A választás egyértelmű nálam, az A5-öt venném, mert a gyönyörű külső alatt egy már jól bevált, és megbizható technika van.
2015. febr. 10. 21:58
4/14 anonim válasza:
Egyértelmű, A5!
2015. febr. 10. 22:28
5/14 ImIkehh válasza:
Az audit előnyök:négykerékmeghajtás elegánsabb megjelenés hátrányok:egyaudi sosem fog olyan kört menni egy verseny pályán mint egy bmw mert az audik köztudottan alulkormányzottak
2015. febr. 10. 22:50
6/14 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy A5, bár nem nagyon lehet egy coupe-t összehasonlítani egy batár szedánnal.
Én is ilyen A5-re akarom cserélni a Golf-ot. S-line kivitelben mutatós igazán.
3.0 TDI igazán jól sikerült motor, hasonlóan a régi 1.9 TDI-hez. A coupé az igazán elegáns és mutatós karosszériaforma. Minőségi anyagokból.
Mondjuk nekem az 5ös BMW alapból nem tetszik, ezért ha felső kategóriás szedánról lenne csak szó, akkor sem azt választanám
2015. febr. 11. 07:46
7/14 anonim válasza:
BMW! Valahogy sokkal jobban bejön a beltere, és az állása. Mert tudod... "A nézését meg a járását, CSIPŐJÉNEK A RINGÁSÁT!" :DD
2015. febr. 11. 09:01
8/14 anonim válasza:
Nem akarom elragadtatni magam a válaszokat olvasva, de szerintem ti még csak fényképeken láttatok ilyen autókat. A Bmw egy magasabb szint, az A5 nem játszik egy ligában az 5ös bmw-vel, max az a7. Azt mondjátok egyedi ? az audi körül-belül 10 éve az A1től az A8ig lényegében ugyanúgy néz ki a márkaarculat jegyében.(tehát tényleg nagyon egyedi, ha egyedi kell vegyél mondjuk jaguárt) Másrészről az audiba 2.0 tdi a húzómotor, én azzal vezetem a quattrot és az is valóban kormányzott volt.(akkor milyen lehet a 3.0 tdi)
2015. febr. 12. 21:41
9/14 anonim válasza:
*alulkormányzott
2015. febr. 12. 21:42
10/14 anonim válasza:
8-as
Szerintem meg neked van egy BMW-d, de valami E36-os 316 lehet, vagy valami hasonló, mert azok néznek le igy más márkákat csak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!