Audi TT rol mi a velemenyetek? Hany evesig vennetek max mennyi kilometerrel stb?
Egy TT azért nem hülyegyerekautó, az a Civic.
Egy TT inkább öreg bácsikák élményautója, mint a Mazda MX-5. Vagy kislányok első autója akit apuci pénzel.
Ezt a kor év futást nem értem. Az elsődleges hogy milyen állapotú. Lehet 80 ezer km-es, ha soha nem látott olajcserét akkor az életben nem venném meg (szerelő mesélt ilyet, ügyfél nem cserélt olajat mert minek, aztán 80 ezernél motorcsere). De ha van benne 200 ezer km, és a tulaj jobban vigyázott rá mint a szeme fényére, akkor azt gond nélkül megvenném. Épp ezért tekerik a km-órát. Az állapot a fontos, nem a kor meg a futásteljesítmény.
TT-t nem láttam millió alatt, csak hibásat, vagy külföldről hozottakat, külföldi okmányokkal (amire még fizetni kell a reg.adót és 1 millió felett lesznek). A 2000, 2003 körüliek vége árban 3.7 millió, akkor annak a közepe 2.3 millió. Az automoble.de-n a legolcsóbb épkézláb TT-t 5490 Eur-nak láttam ('99-es évjárat), ami 1.7 millió ft (+reg.adó).
Nem tudom, miért ilyen drágák ezek, de ez az áruk. Talán mert nagyon felfutott rájuk a kereslet, most ez kell mindenkinek, aki olcsó sportkocsira vágyik. Az 1.8T motor elég jó, sokan direkt keresik az ezzel készült autókat.
A hasznaltauto.hu-n sok 1.3 és 1.4 millió közötti van, meg kell nézni párat, hátha valamelyik jó lesz ennyiért, úgy saccolom, hogy 10-ből biztos lesz egy egész jó. A használtautó vásárlás egy ilyen sportág, meg kell nézni többet is. Nem szabad leállni a harmadiknál arra panaszkodva, hogy milyen siralmasak a magyar használt autók (aki az olcsóbbak között keresgél, az mindenhol ezt tapasztalhatja, az a mobile.de-féle 5490 eurós autó sem lehet a legjobb állapotra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!