Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A5 vagy BMW 530, melyiket...

Audi A5 vagy BMW 530, melyiket vennétek?

Figyelt kérdés

Audi A5 3.0 TDI vagy BMW 530 Xdrive (sedan),mindkettő 2010 környékén van.

Melyiket vennétek és miért?A kettő közül tessék választani, aki egyiket se az ne válaszoljon.A5el nem találkozunk minden sarkon,viszont 5ös BMW-el annál inkább.Mindkettő nagyon jó autó,te melyiket választanád és miért?

2015. febr. 10. 20:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egy igazi BMW-s nem nézi le a német márkatársait.

Egy köcsög BMW-s lenéz mindenkit, mert ő szerinte csak az övé a legjobb. Ha neki az ő gépe jelenti a legtöbbet számára, akkor nem tudom miért kell egyből szidni a másikat. Mindenkinek van véleménye. Ha elfogadod, ha nem. Ha nem, pontozd lefelé nyugodtan az biztos megnyugtat.

2015. febr. 13. 00:17
 12/14 anonim ***** válasza:
56%
fordom van, de vezetem már egy két autót, többek közt az emlitett 2-t is. De gondolom itt mindenki tapasztalatból beszél. Ha annyi pénzem lenne mint amennyi hülyeséget olvasok itt egy nap alatt akkor joggal tehetném itt föl a kérdést h bugatti vagy koenigsegg.( És valószinűleg egyből jönne a válasz hogy 1.9 tdi vagy swift :P )
2015. febr. 13. 15:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a 22:22-hez!

Annyira tipikus béjemvés válasz!

Nagyon unalmas már, hogy ezen az oldalon is csak a béééjemvéé fényezése megy mert ha valakinek van egy vödör csavar eharminc háromszázért a nímet szeméttelepről akkor már Torattonak érzi magát.

Vezettem már bmw-t de nagyot csalódtam a messze földön híres vezetési élményben.(egyáltalán nem negatívan álltam hozzá)

Egy első kerekes Honda-t messze jobb vezetni, csak az nem autó mert nem háááátúl kápár.

Csak a bmw-sekre jellemző ez az elfogultság mások autónak tartanak más típust is még ha nem is szeretik őket.

Mellesleg a 5er kategória társa az A6, arról nem is beszélve, hogy a bmw-k is ugyan úgy hasonlítanak egymásra mint az Audi-k csak méretbeli különbség van köztük.

A bajos szerelmeseken kívül mindenki elismeri a qauttro hajtást meg a TDI-t is.

2015. febr. 13. 15:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Ja, és az Audit venném mert egyedi.

Mondjuk bmw-t elvből nem vennék az okát fent kifejtettem.

2015. febr. 13. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!