Audi A6 quattro 3, 0 vagy BMW 530 d xdrive?
ha összkerék fontos akkor audi.
xdrive elvérzik az audi quattroja mellett.
Attól függ hogy kocsog (audis) vagy bunkó (bmws) akarsz lenni ?! He-he
Az Audi nagyon ott van a 4 kerékmeghajtásban, már nagy veteránok a témában. A bmw 4 kerekes rendszere sem rossz, de nem is a legjobb.
Volt Audi A6 3.0 TDI-m, nemrég adtam el, nagyon hálás autó. Beszéltem több BMW-s kollégával is, és nem bántam meg, hogy Audim volt, én már Audis is maradok. Sokkal megbízhatóbb, mint a BMW, és könnyebben karbantartható. Az 530-as BMW leveri gyorsulásban, sokkal erősebbnek érződik, kicsit sportosabb is, de amúgy f0s. Ja és a hajtása is alulmarad a quattrótól.
Szóval a 3.0 TDI ereje is már feleslegesen sok, szóval mindenképpen Audira teszem a voksom.
Audi
A quatro hajtás verhetetlen . Nekem Q7-ben van 3.0tdi quattro S-lineom ausztriában gép tetőig érő hoban is el ment igaz kapart mint állat , de amint tapadást ért egyből meg indult mint az állat .
Neten nézz videot audi quattro in snow meg látod mit tud hoban :) Xdrive rendszer nem kiforrot még annyira hogy tudja a quattrot verni a quattro közel 30 éves konstrukcio és mindig egyre jobb a hamgolások miatt.
Nem hiszem,hogy off road-ra kéne,ahol meg használod ott meg mind a 2 megfelelő.
De ha az összképet nézzük,felszereltség,minőség,dinamizmus,stb. akkor szerintem mindenkép a BMW a nyerő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!