Leghasználhatóbb összkerékhajtása télen mely autónak van? Melyik segít leginkább: 4matic, quattro, vagy az xdrive?
Figyelt kérdés
Ezek közül kapcsolható valamelyik 4WD-2WD között, azért, hogy nyáron a hátsó kettő, havon, jeges úton pedig mind a négy kerék hajtson?2013. aug. 28. 09:00
1/7 anonim válasza:
Quattrónál nincs jobb.
Amúgy meg az Xdrive alapból 2WD, csak szükség esetén kapcsolja a 4WD-t.
A Quattró az állandó.
A 4maticot most nem tudom pontosan.
2/7 A kérdező kommentje:
Kösz! Jöhet még tapasztalat szép számmal! :)
2013. aug. 28. 11:45
3/7 anonim válasza:
Quattro az (javarészt) Torsen difis. Az a legjobb.
4/7 A kérdező kommentje:
Ér valamit télen a W221-es S-Merci 4matic összkerékhajtása?
2014. jan. 17. 23:27
5/7 anonim válasza:
A6-os Audi Quattroval úgy rángattunk ki a térdig érő hóból egy elsőkerekes Opelt, mint a rongybabát. Elindulni nem tudott csórikám. Valamint a Várba simán felment a takarítatlan úton. Mondjuk akkor kicsit féltem, hogy mi van ha visszacsúszok.
6/7 anonim válasza:
5-ös
Jól mondod, tapasztalatból mondom, hogy a quattró jobb, mint maga az autó fékereje, az a baj vele, hogy jeges úton nem csúszik ki, stabil kanyarban is, de ha fékezel egyet, keresztbe állsz. Tehát fejlettebb mint maga autó fékrendszere, ami nem semmi szerintem.
7/7 anonim válasza:
Tesókámnak Uazza van,szerintem mindegyiket veri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!