Illionisba megeri költözni?
Gondolom nem sokan, de a remény hal meg utoljára, nincsen ismerősöm Illinoisban
Jaj, elirtam a kérdésben a nevet, sorry
Ugye Illinois állam legnagyobb városa Chicago. Hírek szerint, ha van jól fizető munkahelyed akkor simán megéri. Annyi, hogy az ilyen blue collar worker munkából kevés van arra felé, ezért is csökken a népessége. (interneten olvasott elemzések szerint)
Én tuti oda mennék, ha az USA-ban kéne élnem.
Megnézheted még Wisconsin-t is. Madison WI ingatlanpiaca mondjuk hírhedten túlfűtött. Ott van még Milwaukee esetleg.
Aztán szomszédos állam Minnesota a twin cities-el(Minneapolis-St. Paul), illetve északi részén Duluth a Lake Superior mellett.
Climate migration Duluth: Want to Escape Global Warming? These Cities Promise Cool Relief
Ügyvédként dolgozok kint, már itt tanultam egyetemen és gimnáziumban is, 13 éves voltam mikor kikoltoztunk a szüleimmel, de ők tőlem nagyon messze élnek, Los Anglesben, én azért költöztem ide mert itt kaptam munkát, de most New York nagyon sok lett meg a munkám se annyira jó itt, azt már néztem más államokban és városokban is, azzal talán nem lenne baj, akkor. Meg amúgy is kötetlen a munkaidőm, most is sokszor van hogy órákat utazok egy tárgyalásra. De ennél a cégnél nem maradnék akkor, Illinoisban a cég aminek írtam meg nem válaszolt de küldtem CVt meg mindent.
Most jutott eszembe hogy ezt le se írtam pedig kellett volna talan
Sztem így neked akár még jó is lehet Chicago-Illinois. Nézd meg az ingatlan árakat. Amiket szoktak emlegetni, hogy fiataloknak,fiatal családosoknak jók azok: Forest park, il, mellette oak park(drágább), Berwyn vagy ott van Evanston pl. Ezek biztonságos, belváros közeli részek. Nézz körül zillow-n.
Az ingatlan árak jóval alacsonyabbak, mint New York(city)ben. Ha tudsz venni ingatlant és munkát találni, (gondolom ügyvédként lehet) akkor simán jó lehet.
Egyedüli negatívumként a bűnözést szokták emlegetni, de az inkább a déli részre koncentrálódik és a bandák között marad.
Egészségügy: ott van a Northwestern hospital,UoChicago, Rush medical center. Mind három előkelő helyezéseket szokott elérni.(egyetem szintúgy)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!