Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Illionisba megeri költözni?

Illionisba megeri költözni?

Figyelt kérdés
Jelenleg New Yorkban élek, itt berlek egy lakást, de kicsit besokkaltam tőle, 1 éve élek itt, az elejen nagy volt az öröm persze, imádtam hogy itt mindig el mindenki, gyönyörű fények, gyönyörű épületek minden csoda volt. Viszont most hónapok kérdése és költözök, eddig néztem már Pennsylvaniaban, azon belül Philadelphiaban lakásokat, illetve Washington és Seattle is szóba jött, viszont ezek is nagyon nyüzsgő városok és államok sajnos. Illionis mennyire nyüzsgő és turista desztinacio? Nagyon messze van New Yorkból azt tudom, de lehet nem probléma. Eddig ez a legmegnyerőbb, de várok válaszokat!

2022. júl. 27. 19:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%
Szerinted hányan tudnak erre itt neked választ adni?
2022. júl. 27. 19:23
 2/19 A kérdező kommentje:

Gondolom nem sokan, de a remény hal meg utoljára, nincsen ismerősöm Illinoisban

Jaj, elirtam a kérdésben a nevet, sorry

2022. júl. 27. 19:26
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Mit csinálsz te New Yorkban egy éve?
2022. júl. 27. 20:02
 4/19 A kérdező kommentje:
Dolgozok:)
2022. júl. 27. 20:05
 5/19 anonim válasza:
84%

Ugye Illinois állam legnagyobb városa Chicago. Hírek szerint, ha van jól fizető munkahelyed akkor simán megéri. Annyi, hogy az ilyen blue collar worker munkából kevés van arra felé, ezért is csökken a népessége. (interneten olvasott elemzések szerint)

Én tuti oda mennék, ha az USA-ban kéne élnem.

2022. júl. 27. 20:20
 6/19 anonim válasza:
84%

Megnézheted még Wisconsin-t is. Madison WI ingatlanpiaca mondjuk hírhedten túlfűtött. Ott van még Milwaukee esetleg.

Aztán szomszédos állam Minnesota a twin cities-el(Minneapolis-St. Paul), illetve északi részén Duluth a Lake Superior mellett.

Climate migration Duluth: Want to Escape Global Warming? These Cities Promise Cool Relief

[link]

2022. júl. 27. 20:26
 7/19 anonim válasza:
84%
Chicago-ról, illetve Illinois államról elég sokat olvasgattam. Szóval lehet, hogy tudok kérdésekre válaszolni.
2022. júl. 27. 20:28
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) sose voltam meg arra szóval irhattok barmit☺️
2022. júl. 27. 21:05
 9/19 A kérdező kommentje:

Ügyvédként dolgozok kint, már itt tanultam egyetemen és gimnáziumban is, 13 éves voltam mikor kikoltoztunk a szüleimmel, de ők tőlem nagyon messze élnek, Los Anglesben, én azért költöztem ide mert itt kaptam munkát, de most New York nagyon sok lett meg a munkám se annyira jó itt, azt már néztem más államokban és városokban is, azzal talán nem lenne baj, akkor. Meg amúgy is kötetlen a munkaidőm, most is sokszor van hogy órákat utazok egy tárgyalásra. De ennél a cégnél nem maradnék akkor, Illinoisban a cég aminek írtam meg nem válaszolt de küldtem CVt meg mindent.

Most jutott eszembe hogy ezt le se írtam pedig kellett volna talan

2022. júl. 27. 21:22
 10/19 anonim válasza:
87%

Sztem így neked akár még jó is lehet Chicago-Illinois. Nézd meg az ingatlan árakat. Amiket szoktak emlegetni, hogy fiataloknak,fiatal családosoknak jók azok: Forest park, il, mellette oak park(drágább), Berwyn vagy ott van Evanston pl. Ezek biztonságos, belváros közeli részek. Nézz körül zillow-n.

Az ingatlan árak jóval alacsonyabbak, mint New York(city)ben. Ha tudsz venni ingatlant és munkát találni, (gondolom ügyvédként lehet) akkor simán jó lehet.

Egyedüli negatívumként a bűnözést szokták emlegetni, de az inkább a déli részre koncentrálódik és a bandák között marad.

Egészségügy: ott van a Northwestern hospital,UoChicago, Rush medical center. Mind három előkelő helyezéseket szokott elérni.(egyetem szintúgy)

2022. júl. 27. 22:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!