Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Illionisba megeri költözni?

Illionisba megeri költözni?

Figyelt kérdés
Jelenleg New Yorkban élek, itt berlek egy lakást, de kicsit besokkaltam tőle, 1 éve élek itt, az elejen nagy volt az öröm persze, imádtam hogy itt mindig el mindenki, gyönyörű fények, gyönyörű épületek minden csoda volt. Viszont most hónapok kérdése és költözök, eddig néztem már Pennsylvaniaban, azon belül Philadelphiaban lakásokat, illetve Washington és Seattle is szóba jött, viszont ezek is nagyon nyüzsgő városok és államok sajnos. Illionis mennyire nyüzsgő és turista desztinacio? Nagyon messze van New Yorkból azt tudom, de lehet nem probléma. Eddig ez a legmegnyerőbb, de várok válaszokat!

2022. júl. 27. 19:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked! Nagyon sokat segítettél! :)
2022. júl. 27. 22:23
 12/19 anonim ***** válasza:
23%
chicagonak nincs jó híre , pedig a bigfoot mayor jól végzi a dolgát
2022. júl. 27. 22:34
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

22 éves lány vagyok.

Nem költözhetek ki hozzád?:)

2022. júl. 28. 00:33
 14/19 anonim ***** válasza:
63%

Itt valami santit!

Egy ugyved nem dolgozhat csak ugy akarmelyik allamban, csak ott ahol vizsgat tesz. Tehat ha masik allamba mesz akkor ott kell viszgaznod mert a torvenyek masok.

Mi az hogy CV? Ha amerikaban elnel akkor tudnad hogy az Resume :)

Senki nem mondja hogy CV

Lehet tevedek es tenyleg igazat irsz, csak nem emlitetted hogy vizsgat akarsz tenni abban az allamban ahova mesz. Meg gondolom a CV-t is csak a brit angolt ismero valaszolok kedveert irtad :)

En azt mondanam hogy VA, NC, SC, GA. Olcsobbak mint az eszaki allamok es jo az idojaras. FL sem rossz de ott meg minden jott-ment megfordul.

2022. júl. 28. 01:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor FL az pont jó neki, hisz ö is egy jött-ment. 🤣
2022. júl. 28. 06:59
 16/19 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy vizsgát kell tennem, mar tettem itt is mikor idejottem Los Angelesbol:) de azt valóban nem írtam le, de tudom hogy kell, viszont nem olyan nagy cucc és többet ér minthogy olyan helyen dolgozzak amit nem szeretek.

CV, vagy resume, hiába Amerika, nagyon sokan használják a CVt ugyanúgy, én igazából szoktam mindenkettot de valahogyan a CV jobban a számra áll, ezért irtam😊

2022. júl. 28. 08:14
 17/19 anonim ***** válasza:
47%
Mindenhol jobb, mint New York-ban. New York telis-tele van idegbeteg idiótákkal. Állandóan rohannak, egyszerre legalább kétféle dolgot csinálnak, bunkók, lekezelők. Fel nem fogom, mi lehet szép ott annyira, hogy akárcsak egy hónapot is ott éljek!!
2022. aug. 5. 12:09
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Azóta?

Miért nem Illinois déli része? Little Egypt.

2023. máj. 7. 09:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen.
febr. 5. 15:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!