Illionisba megeri költözni?
22 éves lány vagyok.
Nem költözhetek ki hozzád?:)
Itt valami santit!
Egy ugyved nem dolgozhat csak ugy akarmelyik allamban, csak ott ahol vizsgat tesz. Tehat ha masik allamba mesz akkor ott kell viszgaznod mert a torvenyek masok.
Mi az hogy CV? Ha amerikaban elnel akkor tudnad hogy az Resume :)
Senki nem mondja hogy CV
Lehet tevedek es tenyleg igazat irsz, csak nem emlitetted hogy vizsgat akarsz tenni abban az allamban ahova mesz. Meg gondolom a CV-t is csak a brit angolt ismero valaszolok kedveert irtad :)
En azt mondanam hogy VA, NC, SC, GA. Olcsobbak mint az eszaki allamok es jo az idojaras. FL sem rossz de ott meg minden jott-ment megfordul.
Tudom, hogy vizsgát kell tennem, mar tettem itt is mikor idejottem Los Angelesbol:) de azt valóban nem írtam le, de tudom hogy kell, viszont nem olyan nagy cucc és többet ér minthogy olyan helyen dolgozzak amit nem szeretek.
CV, vagy resume, hiába Amerika, nagyon sokan használják a CVt ugyanúgy, én igazából szoktam mindenkettot de valahogyan a CV jobban a számra áll, ezért irtam😊
Azóta?
Miért nem Illinois déli része? Little Egypt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!