Külföldön lakó átlagkeresetüek, ti az ottani fizetésből hogy gazdálkodjátok ki a világpiaci áras rezsit és üzemanyagárakat?
Nem provokáció, komolyan érdekel a dolog főleg hogy itt is ez lesz és légyszives az válaszoljon aki valóban külföldön él, ottani átlagbérből él meg.
Komolyan érdekel hogy mondjuk egy osztrák 1.200-1.500 eurós fizetésből mennyivel könnyebb, könnyebb-e mint egy magyar 200-250 nettóból.
Eleve nem annyiba kerül, mint amit ti kaptok a nyakatokba.
Jóval több, mint a rezsicsökkentéses összeg, de nem huszonpárszorosa annak.
A fizetés meg... A munkahelyem biztosítja a szállást, eleve nem fizetek bérleti díjat. A többi aprópénz, amíg az ember nem kerül kórházba.
Kulfoldon a munkahelyek eleve elszállásolnak apartmanokba poton osszegekért. Rezsi nincs is. Sokan fűtenek nyitott ablaknal.is télen meg allandoan megy nonstop a száritogép is lesz.rja mindenki
2.ismiknél is laktam ingyen
3. Ossze is koltoztem már cimborakkal. Akik szinten ismerostol kaptak lakast vagy valamelyik rokonáé.
Eleve lakber rezsi koltsegem pl kulfoldon soha életemben nem volt szinte
Nekem csak a megélhetés (kaja cigi bulik)elviszik a havi fizut..
Ausztriában él anyukám és a párja
Ketten együtt 3800eurot keresnek
Rezsivel együtt az albérlet 1000 euró volt nekik havonta
650 az albérlet a többi rezsi
2 szoba van, nappali, fürdő, kB 80nm2 a ház
Emellé még van 2 kocsi ami 500 havonta
Ők nagyon jól kijönnek a pénzből
Most a tulaj szólt nekik is hogy az áram és a gáz emelkedni fog de még nem tudják mennyivel stb
Ez majd augusztus-szeptembertől derül ki
Bár az áram idén, tavalyhoz képest majd 100 euróval nőtt nekik is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!