A ház bérlőjeként lehet kérni hogy latrinát telepítsen be a tulajdonos az udvarra? Vagy mi a megoldás ha a házban a fürdőszoba nagyon messze van a bejárattól és hazaévek egy kínszenvedés mire a bejárattól eljutok odáig (gyors anyagcsere, sok tea)?
Figyelt kérdés
A költözés most még nem lehetséges.2022. júl. 8. 14:58
11/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok pelenkát hordani és nem akarok vödröt használni. Nem vagyok egy inkontinens néni. Nincs időm 10 perceket elvesztegetni egy nyilvánosban ami még piszkos is és pénzbe is kerül. Nekem nem kell más csak egy fürdőszoba a bejárathoz közel. Soha többet nem akarom ezt a kínszenvedést átélni.
2022. júl. 10. 18:20
12/17 anonim válasza:
Azért azt te se gondolod komolyan, hogy az normális, hogy felnőtt létedre nem bírsz még 20 m-t menni a sloziig?
13/17 anonim válasza:
Szóval nem ciki a főbérlőddel megosztani a vizelettartási problémádat, de ciki felvenni egy pelenkát 1-2 órára vagy egy vödröt használni, amiről csak te tudnál. :D Már nem azért... Ha nekem lenne ilyen gondom, biztos nem a latrina lenne az első dolog ami az eszembe jutna. :D Én félnék is a főbérlőm reakciójától. :D
14/17 anonim válasza:
"Nincs időm 10 perceket elvesztegetni egy nyilvánosban"
Nem ér meg 10 percet hogy ne a bepisilés határán ess haza?
"ami még piszkos is "
Akkor szerintem fogalmad sincs milyen egy pottyantós wc. Árad belőle a bűz, felnyitod a fedelét és kirohan belőle a pók... Ha ennyire finnyás vagy max a rejtekében intézed el a pisilést, de használni biztos nem fogod. :D
16/17 anonim válasza:
Mivan? Mondjuk hogyha tudod, hogy hirtelen nagyon kellene pisilni, NEM várod meg, hanem félóránként elmész.
Amikor sörözünk, én is félóránként járok, akkor is, ha nem érzem az ingert, mert utána azonnal jönne, azt meg nem.
17/17 anonim válasza:
De ha ilyen kényes vagy, a latrinától elájulsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!