Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A ház bérlőjeként lehet kérni...

A ház bérlőjeként lehet kérni hogy latrinát telepítsen be a tulajdonos az udvarra? Vagy mi a megoldás ha a házban a fürdőszoba nagyon messze van a bejárattól és hazaévek egy kínszenvedés mire a bejárattól eljutok odáig (gyors anyagcsere, sok tea)?

Figyelt kérdés
A költözés most még nem lehetséges.
2022. júl. 8. 14:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérni lehet bármit. Legföljebb ki fog röhögni. Lehet kevesebb teát, vagy sört inni. :D
2022. júl. 8. 15:01
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Talán tényleg nem kéne annyit szlopálni.
2022. júl. 8. 15:09
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
A házban mosdó biztosított, az pedig nem a tulajdonos problémája, hogy neked gyorsabb az anyagcseréd, vagy egyéb egészségügyi problémád van. Megkérheted, de szerintem nem fog csak a te kedvedért az udvarba "pottyantós" wc-t kialakítani. Főleg nem önköltségen. És gondolom te meg nem fizetnéd ki az építtetési és üzemeltetési díjat (miután azt néha le kell szippantani)
2022. júl. 8. 15:23
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

A tea vízhajtás miatt? Egészségügyi gondod van? Orvos javasolta?

Ha igen, ne kínozd magad!

1. Ha nincs időhöz kötve a teázás, próbáld úgy ütemezni, hogy indulás előtt egy órával már ne igyál egészen addig amíg haza nem érsz és indulásig minél többször menj el pisilni.

2. Ha időhöz kötött, próbálj meg olyan útvonalon hazamenni, hogy 1-2 lehetőséged legyen a pisilésre. Akár egy bevásárlóközpont, akár egy kulturház, akár egy kocsma, akár egy elhagyatott terület, akármi.

3. Ha ez nem megoldható akkor vegyél egy vödröt, tartsd az ajtó mellett és használd azt amikor hazaértél. Miután használtad vidd a fürdőbe, tisztítsd ki és tedd vissza a bejárat mellé.

2022. júl. 8. 15:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Még az jutott eszembe, hogy ha nincs lehetőséged megállni útközben sehol és nem akarod vödörbe intézni, a gyógyszertárban vehetsz egy csomag felnőttpelenkát. Minden nap tarthatsz egyet a táskádban és a hazaút előtt felveheted. Ha sikeresen kiérsz otthon, le tudod tolni mint egy bugyit, ha nem bírod ki, legalább akkor sem történt tragédia. Miután pisiltél, akár bement a pelenkába, akár nem, leveszed és kidobod a kukába.
2022. júl. 8. 15:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha te fizeted minden költségét akkor persze
2022. júl. 8. 16:30
 7/17 anonim ***** válasza:
16%

Ha van udvar, akkor szerintem te is simán építhetsz egy kerti budit a kapu mellé.

Amúgy nem értem a kérdést, komfortos a ház, van bevezetve víz, meg wc? Milyen messze van a wc a bejárattól? Hogyhogy nem érsz el oda időben?

Bocsi, de tényleg nem értem, hogy lehet kényelmesebb egy latrina, mint a mosdó a házon belül. Utoljára ilyen megoldással nagymamámnál találkoztam, aki komfort nélküli vályogházban lakott, nála kb. 10 métert kellett sétálni a kerti budihoz a házon kívül. De ez egy kis tanyán volt, 2012-ben, azóta már ő is összkomfortos házban él, ahol benn van rendes fürdőszoba, wc-vel. Miért lenne neked kényelmesebb egy kinti wc?

2022. júl. 9. 23:57
 8/17 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam a latrinára mert könnyebben megépíthető. A ház bejáratától egy lépcső vezet fel. Ott van egy nagyszoba és utána a fürdőszoba. Elérek oda időben, de egy kínszenvedés, levegőt se tudok venni. Mindig rettegek ilyenkor, félek ma nem fogom kibírni a családom szeme láttára és amikor mégis elérek oda időben akkor megnyugszom. Aztán másnap megint ugyanez van.
2022. júl. 10. 16:24
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Aztán, ha a latrináig nem bírod ki, akkor minden közterületen az útvonaladon 50 méterenként legyen budi?
2022. júl. 10. 17:13
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ezért javaslom a pelenkát. Hazaindulás előtt felveszed és nem stresszelsz amíg ejutsz a wcig. Ha félúton bepisilsz, senki sem látja és nem kell nadrágot cserélned, ez adna egy megnyugtató érzést. Ha pedig mégis kiérsz a wcre bepisilés nélkül, le tudod tolni a pelenkát, mint egy bugyit és utána ki is tudod dobni. Már csak a nyugalmad miatt megérné, akkor nem idegeskedsz minden nap emiatt és megkíméled magad a stressztől.
2022. júl. 10. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!