A ház bérlőjeként lehet kérni hogy latrinát telepítsen be a tulajdonos az udvarra? Vagy mi a megoldás ha a házban a fürdőszoba nagyon messze van a bejárattól és hazaévek egy kínszenvedés mire a bejárattól eljutok odáig (gyors anyagcsere, sok tea)?
A tea vízhajtás miatt? Egészségügyi gondod van? Orvos javasolta?
Ha igen, ne kínozd magad!
1. Ha nincs időhöz kötve a teázás, próbáld úgy ütemezni, hogy indulás előtt egy órával már ne igyál egészen addig amíg haza nem érsz és indulásig minél többször menj el pisilni.
2. Ha időhöz kötött, próbálj meg olyan útvonalon hazamenni, hogy 1-2 lehetőséged legyen a pisilésre. Akár egy bevásárlóközpont, akár egy kulturház, akár egy kocsma, akár egy elhagyatott terület, akármi.
3. Ha ez nem megoldható akkor vegyél egy vödröt, tartsd az ajtó mellett és használd azt amikor hazaértél. Miután használtad vidd a fürdőbe, tisztítsd ki és tedd vissza a bejárat mellé.
Ha van udvar, akkor szerintem te is simán építhetsz egy kerti budit a kapu mellé.
Amúgy nem értem a kérdést, komfortos a ház, van bevezetve víz, meg wc? Milyen messze van a wc a bejárattól? Hogyhogy nem érsz el oda időben?
Bocsi, de tényleg nem értem, hogy lehet kényelmesebb egy latrina, mint a mosdó a házon belül. Utoljára ilyen megoldással nagymamámnál találkoztam, aki komfort nélküli vályogházban lakott, nála kb. 10 métert kellett sétálni a kerti budihoz a házon kívül. De ez egy kis tanyán volt, 2012-ben, azóta már ő is összkomfortos házban él, ahol benn van rendes fürdőszoba, wc-vel. Miért lenne neked kényelmesebb egy kinti wc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!