Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Közös albiba költözök, a...

Közös albiba költözök, a mensit hogy oldom meg mások előtt?😑😳

Figyelt kérdés
Elég sok van. Éjjelente rendszerint átázom, de idehaza sose volt gond ebből. Reggel beaztattam, kiraktam, munkából hazaérve elintéztem. Most viszont nem tehetem ki a közös fürdőbe mindenki szeme láttára. Egy pasilakó van és egy csaj.

2022. júl. 4. 11:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%
Menstruációs kehely + betét.
2022. júl. 4. 13:10
 12/20 anonim ***** válasza:
7%
Fogamzásgátló.
2022. júl. 4. 13:15
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Ez nehéz ügy. Nem is igazán tudok rá jó megoldást, mert valóban akinek bőséges vérzése van az örökös készenlétben és szorongásban él, hogy mások előtt higiénikus és ápolt maradjon, akár családtag, akár idegen.
2022. júl. 4. 14:52
 14/20 anonim ***** válasza:
83%
Hát ha én érzem, hogy erős, akkor magam alá rakok éjszakára olyan alátétet, amit babák alá szoktak pelenkázásnál, eldobható, nem kell kimosni.
2022. júl. 4. 14:56
 15/20 anonim ***** válasza:
81%
Vagy használj éjszaka tena lady betétet, amit szülés után szoktak. Illetve van eldobható bugyi is.
2022. júl. 4. 14:59
 16/20 anonim ***** válasza:
18%
A túlságos vérzés se normális dolog. Ezt fogamzásgátlóval beállítható normális mennyiségre. Fordulj orvoshoz.
2022. júl. 4. 15:24
 17/20 anonim ***** válasza:
43%
mosd ki, és terítsd ki a radiátorodra... de gondolom elmúltatok már 18 évesek, és így senkinek sem lesz nagy lelki törés, ha kiderül, hogy normális emberi életműködéseid vannak.
2022. júl. 4. 22:14
 18/20 anonim ***** válasza:
20%

Eldobható bugyi. Teríts magad alá gyógyszertári papírvattát is a lepedő védelmében. Éjszakai betét. Ha baleset történik, szobádban teregess.

A menstruációs bugyit mosni kell.

2022. júl. 5. 14:20
 19/20 anonim ***** válasza:
22%

Ha átázol éjjel - ami szerintem nem normális, lehet, hogy emiatt érdemes lenne meglátogatni egy nőgyógyászt -, akkor fogod magad, és egy lavórban/edényben beáztatod az ágyneműt, meg a bugyit a szobádban. Vagy akár fel is vállalhatod a lakótársaid előtt, hogy így működik a tested, ahogy nyilván szarsz is, gondolom. Semmi baj nincs ezzel.

Viszont nem normális, hogy éjjel, fekvés közben nem bír ki 8 órát nálad egy tampon vagy egy betét, én inkább ezen aggódnék, és az irreálisan sok vér miatt fordulnék nőgyógyászhoz, nem azon fosnék, hogy mit gondol a lakótárs...

2022. júl. 5. 23:04
 20/20 anonim ***** válasza:
33%

Engem ilyen abnormális méretű vérzések miatt egészségügyi küretet csináltak.

5 perces beavatkozás, bódításban (altatásban) semmit nem érzel, utána sem fáj, csak rendeződik a menstruációd. Nekem utána tökéletesen rendbe jött, sőt a gyűlöletes görcseim is elmúltak.

2022. júl. 6. 20:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!