Szemétkedő alsó szomszédok.Mit kezdjek velük?
Négyemeletes panel legfelső emeletére költöztünk két éve.Sokáig üresen állt.Ami a lényeg:az alattunk lévők(egy pár 30 év körüliek) rendszeresen hallgatóznak,de durván.Egy csomó magánéleti dolgainkról tudnak,aztán kiforgatva visszamondták hogy halljuk,folyamatosan fülelnek,ha lemegyünk akkor ott csoszognak az ajtó mögött és meglesik,hogy lemegyünk e.(megjegyezték én pedig direkt figyeltem)
Megjegyzéseket tesznek:már megint wécézünk,megint zuhanyzunk,mosunk....ők ezt már nem bírják.
Új wc ülőkét raktam fel,erre a srác odasietett lábujjhegyen az ő lakásukba énalám és hegyezte a fülét.....
Mikor rájöttem mit csinálnak én is ügyelek,mikor hallgatóznak és nem mondok akkor semmit.
Dühösek lesznek,ha a fityeszre mondok megjegyzést,gondoskodnak arról is hogy halljam.
Alapba is ilyenek,de első nap is kihallgattak,mikor haverral dumáltam telefonon halkan,azt mondtam remélem itt nem lesz problémás lakó.Erre órákig szitkozódtak:majd meglátom milyen az igazi probléma.
Kérdés:hivatalos úton csesszek ki velük,vagy nem hivatalosan?
Elve gáz az,hogy valakik 2 éves dolog miatt szemétkednek még mindig...magukra vették a "problémás" szomszédokat és a fityesz fikázást.
Ez a furcsa nem?
A többi csak ürügy a kötekedésre:wc,zuhany,mosógép stb.Nem ez a bajuk.
Kérdező lerí rólad hogy GYF rajongó vagy és 'fityeszt fikázó'. Igen sokan nem szeretik az ilyen politikai trollokat.
Amúgy meg az megvan, hogy TE hallgatod és figyeled őket? Olvasd már vissza amit írtál.
Ugyanazt csinálod mint ők. De nekik legalább van okuk hiszen felettük laksz, nagyon rossz egy hangos felső szomszéd alatt lakni!!!
A téma:
Négyemeletes panel legfelső emeletére költöztünk két éve.Sokáig üresen állt.Ami a lényeg:az alattunk lévők(egy pár 30 év körüliek) rendszeresen hallgatóznak,de durván.Egy csomó magánéleti dolgainkról tudnak,aztán kiforgatva visszamondták hogy halljuk,folyamatosan fülelnek,ha lemegyünk akkor ott csoszognak az ajtó mögött és meglesik,hogy lemegyünk e.(megjegyezték én pedig direkt figyeltem)
Megjegyzéseket tesznek:már megint wécézünk,megint zuhanyzunk,mosunk....ők ezt már nem bírják.
Új wc ülőkét raktam fel,erre a srác odasietett lábujjhegyen az ő lakásukba énalám és hegyezte a fülét.....
Mikor rájöttem mit csinálnak én is ügyelek,mikor hallgatóznak és nem mondok akkor semmit.
Dühösek lesznek,ha a fityeszre mondok megjegyzést,gondoskodnak arról is hogy halljam.
Alapba is ilyenek,de első nap is kihallgattak,mikor haverral dumáltam telefonon halkan,azt mondtam remélem itt nem lesz problémás lakó.Erre órákig szitkozódtak:majd meglátom milyen az igazi probléma.
Kérdés:hivatalos úton csesszek ki velük,vagy nem hivatalosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!