Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szemétkedő alsó szomszédok.Mit...

Szemétkedő alsó szomszédok.Mit kezdjek velük?

Figyelt kérdés

Négyemeletes panel legfelső emeletére költöztünk két éve.Sokáig üresen állt.Ami a lényeg:az alattunk lévők(egy pár 30 év körüliek) rendszeresen hallgatóznak,de durván.Egy csomó magánéleti dolgainkról tudnak,aztán kiforgatva visszamondták hogy halljuk,folyamatosan fülelnek,ha lemegyünk akkor ott csoszognak az ajtó mögött és meglesik,hogy lemegyünk e.(megjegyezték én pedig direkt figyeltem)

Megjegyzéseket tesznek:már megint wécézünk,megint zuhanyzunk,mosunk....ők ezt már nem bírják.

Új wc ülőkét raktam fel,erre a srác odasietett lábujjhegyen az ő lakásukba énalám és hegyezte a fülét.....

Mikor rájöttem mit csinálnak én is ügyelek,mikor hallgatóznak és nem mondok akkor semmit.

Dühösek lesznek,ha a fityeszre mondok megjegyzést,gondoskodnak arról is hogy halljam.

Alapba is ilyenek,de első nap is kihallgattak,mikor haverral dumáltam telefonon halkan,azt mondtam remélem itt nem lesz problémás lakó.Erre órákig szitkozódtak:majd meglátom milyen az igazi probléma.

Kérdés:hivatalos úton csesszek ki velük,vagy nem hivatalosan?

2022. júl. 1. 13:43
1 2 3 4
 1/39 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

Ne viccelj! Felettük laksz!

Ha normális emberi időben, pl dobogva sétálsz fel alá, azt a kutya nem tudja számon kérni tőled, hogy zavaróan hangosna sétálsz. Mert ha éjjel mosol, zenét hallgatsz hangosan, oké, az törvényileg is gázos, de mert hangosan sltálsz, azzal mit tudnának kezdeni? :D

Ha lenne kis gyógyid, pokollá tudnád tenni az életüket, totál szabályos kereteken belül :D

2022. júl. 1. 13:48
 2/39 A kérdező kommentje:

Mivel évek óta ezt művelik,azért gondoltam a kicseszésre.

Hivatalos:rendőr,önkormányzat,jegyző,bíróság. (szerintem ezekkel semmire sem megyek)

Nem hivatalos:tanúk nélkül símaszkban megverés,kocsijuk megápolása,szóbeli megalázásuk stb....

2022. júl. 1. 13:49
 3/39 anonim ***** válasza:
97%

Nem nagyon tudom elképzelni sem ezt például:

"Új wc ülőkét raktam fel,erre a srác odasietett lábujjhegyen az ő lakásukba énalám és hegyezte a fülét....."

Ha lábujjhegyen jár, akkor honnan tudod,hogy hol van?

Amúgy kéne valami hangszigetelés, azt cső.

2022. júl. 1. 13:54
 4/39 anonim ***** válasza:
95%

"Új wc ülőkét raktam fel,erre a srác odasietett lábujjhegyen az ő lakásukba énalám és hegyezte a fülét....."

Átlátsz a födémen...??? Hú, ,te valami parafenomén (is) vagy...??

Viccet félretéve, szerintem van egy jó adag üldözési mániád....

2022. júl. 1. 13:55
 5/39 A kérdező kommentje:

3.

A csávó aztán elkezdett matatni a wc tartályukon,hogyne hallottam volna.Meg beszélt is a nőjéhez.Azért nehezen hihető mert ekkora kretének.

2022. júl. 1. 13:56
 6/39 anonim ***** válasza:
94%
Fürdővíz túlfolyatása, éjjelente kétórás porszívózás, vagy alsó szomszédok hangos szidalmazása célravezető lehet.
2022. júl. 1. 14:05
 7/39 A kérdező kommentje:
Eddig a nem törvényes megoldások vezetnek.
2022. júl. 1. 14:26
 8/39 anonim ***** válasza:
98%
Te ugyanúgy figyeled és kihallgatod őt, mint ő téged. Hagyd a fenébe! Vagy mit tudhat meg rólad? Beépített ügynök van?
2022. júl. 1. 14:31
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Béres fel azt a brigádot akik a teosmek lépcsőházban dolgoztak egy néninek. Kb mintha a fesztivál költözne melléjük.
2022. júl. 1. 14:31
 10/39 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, barátaid azóta sincsenek....???
2022. júl. 1. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!