Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kiabálós szomszédok?

Kiabálós szomszédok?

Figyelt kérdés

Ilyen 10 lakásos udvari társasházban lakunk a 2 testvéremmel és anyukámmal.

Szóval sokmindent lehet hallani oda és vissza. Van egy szomszéd mellettünk, ahol ketten laknak apja fia. Ők állandóan csinálják a cirkuszt a többi szomszéd is utálja őket. Múltkor volt egy kis balhé is. Anyukámnak beszóltak, ő is én is visszaszóltunk. Mire ők kihívták a rendőrséget.Volt már balhéjuk még néhány szomszéddal.

Nem hittem el. Rólam meg hát rólunk azért tudni kell, hogy rendes emberek vagyunk dolgozunk satöbbi. A szomszédok romák és nincs munkájuk.

Ilyenkor mit tudunk csinálni? Persze a legjobb az lenne, ha elmennénk csak nincs hova.Illetve készülhetnek-e mondjuk arra, hogy feljelentenek minket? Mert kinézem belőlük.

Köszönöm, hogy elolvastad.

2022. jún. 14. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vigyazzatok velük, nehogy felholtra verjenek... mint kispesten Pünkösdkor...
2022. jún. 14. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
1# Mi volt ez?
2022. jún. 14. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
2022. jún. 14. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
hat igen a cigany eskuvot/keresztelot a szomszed faluban is hallani lehet. azt mondjuk nem ertem hogy miert nem tudjak megbirsagolni oket. fa-szom
2022. jún. 14. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:
😱 3#
2022. jún. 14. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:
57%

Sajnálatos módon ez nekem álom lakóhely lenne.

Nálunk - többek között - van egy VESZÉLYES ELMEBETEG FICKÓ.

Én is ráhívtam már a rendőrséget, meg szó szerint terrorizálja a környéket.

Beviszik a rendőrök, és nekem mondta tavaly egy ilyen kék geczi, hogy "beviszik a pszichiátriára és másnap kijön". És sajnos ez igaz.

Csak az undorító a dologban, hogy ez a környéken nem az első meg hasonló szintű ördög. Én elmentem a végsőkig, háziorvosnál bejelentettem, akkor közölte velem hogy ma (akkor) én voltam a 4. aki bejelentette. Aztán a kékek tanácsolták, hogy tegyek állampolgári bejelentést. Megtettem.

Semmi. Azóta is, van, hogy éjjel 3kor kiabál az udvar alatt vagy az utcában, meg kiabálja, hogy ezt meg ezt megöli. Egy ilyen éjjeli felhívásban engem is "felkért". :D

Persze tudja, hol a "határ", meg cédulás az emberke, de ez akkor is szánalmas.

Az meg jobban szánalmas, hogy mikor egyszer kihívtam a kékeket, akkor meg ők engem jelentettek fel, mert ÉPPEN összeesett és elkussolt. (sokszor csinált ilyet).

Szóval ezt a kis színest én csak azért osztottam meg, mert nem tudom ilyen esetben kik a szánalmasabbak, egy veszélyes őrült, vagy egy inkompetens/ impotens rendőrség.

Részemről mindkettő csessze meg.

Nekem egy olyan lakókörnyezet, ahol ordibálnak meg elküldenek az ****** álom lakóhely lenne.

És amúgy ezek közül egy sem cigó.

Rossz szomszéd ellen nincs mit tenni. Max, ha magad veszed kézbe a dolgot.

De ezt olvasva ez számomra semmi.

2022. jún. 14. 17:27
 7/7 anonim ***** válasza:
57%

Folytatás.

Azért a kék senkiháziak védelmére annyit elismerek, hogy az ilyen esetek mentálhigiénés szempontból nem kellemesek senkinek, nekik sem. Meg az is igaz hogy "meg van kötve a kezük".

De most komolyan meg kell várniuk a hatóságoknak még valakit kinyír egy ilyen?

A feljelentésem meg ba**ák meg. Bár másnap újra kihívtam őket, aztán rajtakapták, de az más "csapat" volt, és hát bíróságig jutott a dolog, ahol persze semmit sem kaptam x beadvány miatt, meg tanúskodtak a szomszédok.

Én tényleg nem tudom mit kéne csinálni veszélyes, hibbant szomszédok ellen.

De ez a kérdés meg h csúnyán néznek rád meg mindennek elmondanak semmi.

2022. jún. 14. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!