Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Igénytelen szomszédok?!

Igénytelen szomszédok?!

Figyelt kérdés

Édesanyámmal élek egy társasházban. A középső házrészben lakunk, melettünk balról egy anya a két lányával (velük nagyon jó a viszonyunk, igényesek is, rendesen nyírják a füvet, rendezett az udvaruk is) Jobb oldalról új szomszédaink vannak. borzasztóan igénytelenek, retkes a kert, mindenféle kacat a földön, nyíratlan fű az utcán. Egyszer sem nyírták még le, engem meg zavar, szóval lenyeltem eddig, és mindig lenyírtam. Napokig nem húzzák be a kukájukat, bár csomószor jófejségből behúztuk Nekik mi…

A lány most terhes. Van két kutyájuk, egy hatalmas, meg egy kicsi. Mikor kiengedik azt a hatalmas dögöt, kitapossa anyám sziklakertjét… ilyen körülmények közé szülni?

szörnyű.. és még bunkók is… A rendezetlen kertjük miatt nem merek vendégeget hívni magunkhoz, másként mindig jön az a bizonyos kellemetlen magyarázkodás… Mit lehet ilyenkor tenni?

2022. jún. 26. 13:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kerítés?
2022. jún. 26. 13:52
 2/14 A kérdező kommentje:
nincs sajnos, egyben van a kert. ameddig ér a házad, az a képzeletbeli választóvonal a kert felosztásában. (remélem érthetően magyaráztam el)
2022. jún. 26. 13:53
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Ezek cigányok? Miért éltek ilyen összezsúfolt helyen idegenekkel?
2022. jún. 26. 13:59
 4/14 A kérdező kommentje:

nem cigányok…

nincs összezsúfolva, csak a kertet nem választják el kerítések.

2022. jún. 26. 14:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor itt az idő, hogy elkerítsétek a részeteket és utána letojhatjátok mit csinálnak ők a sajátjukkal.
2022. jún. 26. 14:03
 6/14 A kérdező kommentje:
nem szarjuk a pénzt. Felajánlottuk már ezerszer nekik, hogy segítünk bármiben, csak szóljanak.
2022. jún. 26. 14:04
 7/14 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként fiatalokról van szó. 20as éveig vége, 30as eleje
2022. jún. 26. 14:05
 8/14 anonim ***** válasza:
85%

Kihez tartozik az az oldal kerítés szempontjából? Ha a tiétek, akkor gyűjtsetek rá, hogy meg tudjátok csinálni. Ha az övék, akkor el lehet indítani a hivatalos eljárást, hogy húzzák ki.

Kukát ne húzzátok be nekik, füvet ne vágjátok le nekik. A füvet is be lehet panaszolni a hivatalban, mert köteles rendben tartani a háza előtt is.

2022. jún. 26. 14:23
 9/14 A kérdező kommentje:
szerintem az a resz ilyen szempontbol mindkettonkhoz tartozik! osztatlan kozos tulajdon
2022. jún. 26. 14:29
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
Az osztatlan közös tulajdon és a társasház kizárják egymást, vagy egyik vagy másik. Bérlők vagy tulajdonosok?
2022. jún. 26. 15:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!