Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Igénytelen szomszédok?!

Igénytelen szomszédok?!

Figyelt kérdés

Édesanyámmal élek egy társasházban. A középső házrészben lakunk, melettünk balról egy anya a két lányával (velük nagyon jó a viszonyunk, igényesek is, rendesen nyírják a füvet, rendezett az udvaruk is) Jobb oldalról új szomszédaink vannak. borzasztóan igénytelenek, retkes a kert, mindenféle kacat a földön, nyíratlan fű az utcán. Egyszer sem nyírták még le, engem meg zavar, szóval lenyeltem eddig, és mindig lenyírtam. Napokig nem húzzák be a kukájukat, bár csomószor jófejségből behúztuk Nekik mi…

A lány most terhes. Van két kutyájuk, egy hatalmas, meg egy kicsi. Mikor kiengedik azt a hatalmas dögöt, kitapossa anyám sziklakertjét… ilyen körülmények közé szülni?

szörnyű.. és még bunkók is… A rendezetlen kertjük miatt nem merek vendégeget hívni magunkhoz, másként mindig jön az a bizonyos kellemetlen magyarázkodás… Mit lehet ilyenkor tenni?

2022. jún. 26. 13:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
Ez sorház lehet és osztatlan közös tulajdon. Nem tudod sajnos lekeríteni. Az ilyenek soha nem fognak megváltozni, nincs igényük rá. Majd ha a gyerek megszületik, rohangálni és ordibálni fog mindenfelé, ti meg nyugodtan ki sem tudtok ülni. Széthagyják majd a játékokat, mindent.....Saját tapasztalat. Vége a nyugalomnak.
2022. jún. 26. 15:53
 12/14 A kérdező kommentje:
sorhaz igen… mi is ettol felunk.. nem berlok, sajat tulajdon. Most koltozhettek be kb egy 7 honapja…
2022. jún. 26. 15:57
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként kutyát tartani az osztatlan közös tulajdonon csak a többi lakó hozzájárulásával lehet. Ti hozzájárultatok, hogy ott kutya rohangáljon és tönkretegye a kertet?
2022. jún. 26. 16:48
 14/14 A kérdező kommentje:
mikor ideköltöztek késztenyek elé állítottak minket. Nekünk is van egy ShiTzunk, azt mondta a nő, nekünk is van egy kiskutyánk! néztem, hogy de jó, lesz pajtása a kutyámnak. Okés, de azt elfejeltette említeni, hogy a kiskutya mellett, van egy baromi nagy pitbull dögük is…
2022. jún. 26. 17:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!