Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy találhatnám meg a srácot?

Hogy találhatnám meg a srácot?

Figyelt kérdés

Ma buszon szembenéztem véletlen egy sráccal aki azelőtt már nézett felénk, de hirtelen elnéztem más felé. Anyukám mellettem ült. Aztán hallottam beszélgetni a haverjával aki a srác mellett ült és tetszett ahogy beszél, a felfogása egyes dolgokról és a témák amik érdeklik. Én beszéltem anyukámmal de néha még odanéztem de nem nézett felénk többet. Olyan megállónál szállt le amihez mi közel lakunk, valószínűleg errefele lakik ő is mert már késő este volt és úgy tűnt haza felé megy. Amikor leszállt én kinéztem az ablakon és ahogy kicsit elhaladt a busz visszanéztem és szembenéztem vele. A legérdekesebb hogy ez a srác pont az esetem kinézetre és amikor szemébe néztem úgy tűnt mintha már ismerném, olyan érdekes volt ez a szituáció. Szeretném megtalálni őt. Talán ha többet utaznék abban az órában azzal a busszal vajon látom még? Ezt azért nem tartom valószínűnek mert bevásárlásó központból jöttünk hazafele, ők is ott voltak. Hogy találkozhatnék újra vele? Lehet hogy hülye vagyok de valami nagyon megfogott benne

16/L

2022. jún. 24. 23:13
 1/9 anonim ***** válasza:
13%
Gyerek vagy még. Kinövöd.
2022. jún. 24. 23:15
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

"Talán ha többet utaznék abban az órában azzal a busszal vajon látom még?"

Van rá esély.

2022. jún. 24. 23:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A választ már leírtad: ugyanazon a buszon, hasonló időpontban van rá a legnagyobb sansz. Nem tudom, hol laksz, de a nagyváros kis esély; a kisváros nagy esély. :)
2022. jún. 24. 23:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Stalkolni azért ne kezd, de igen, valszeg azon a buszon van a legtöbb esélyed újra találkozni vele. Esetleg neten is megpróbálhatod megkeresni.
2022. jún. 25. 00:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Totál hülye vagyok, még ha újra is láthatnám nem tudok csak úgy odamenni egy idegenhez.. vagy igen, mit szóltok?
2022. jún. 25. 00:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Várd a buszmegállóban, olcsóbb az állandó buszozásnál és esélyesebb...

Add elő az "eltévedtem" dumát, ha találkozol vele...

2022. jún. 25. 10:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, jó ötlet
2022. jún. 25. 10:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Gázspray legyen nálad, mert ha sokat látnak ott várni, még "tarifainfót" kérnek;)
2022. jún. 25. 10:22
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Helyi csoportba facen ird ki
2022. jún. 26. 08:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!