Lakótársam megkérdezte,hogy nem zavarna engem,ha valakit felhozna szexelni?
Mondtam neki,hogy nem.Erre azt reagálta,hogy bazdmeg.
Nem èrtem a reakciójat,mégis mit várt?
Nem akarok tőle semmit.
Szerintetek?
Bár,én azt is furcsállottam,hogy ezt megkérdezte.Szerintem gáz,nem szoktak ilyet kérdezni az emberek.
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
Neked meg nem kötelességed a gondolatolvasás, hogy egy egyszerű eldöntendő kérdésből kitaláld, hogy igazából mi a fenét is akart kérdezni.
Én mindenesetre nem fűném túl szrosra a kapcsolatot ezzel a kis véglénnyel.
#4 "Szerintem tök normális, h9gy nincs hova vinnie, és megpróbálta. Meg az is, hogy nem akarja hogy ott légy. Kicsit alpári a végkövetkeztetése, de amúgy rendben volt minden."
Nem, nem volt rendben semmi.
Komolyan, milyen ember az, aki dugni tud, de kérdezni nem mer? Csak annyit kellett volna mondania, hogy "megkérhetlek, hogy ma este menj el valahová? Randim lesz, és nem lenne jó, ha más is itt lenne." Ennyi. Nem kell primitív suttyó módjára b'megolni, nem kell misztikus rejtvényeket feladni, hanem ki kell mondani, hogy mi a fenét is akar.
"Szerintem meg féltékennyè akart tenni.Mert hajtott rám"
Na, az ilyet kell minél távolabbról elkerülni.
A "féltékennyé tevés" igazából hazugság. Egy hazug emberrel meg nem érdemes összejönni. Ha valaki akar valamit, akkor mondja meg. De ha én valakivel össze akarok jönni, azt nem őgy fogom a tuftára adni, hogy közlöm, hogy megyek dugni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!