Budapestiek, ti nem féltek az utcán, látva a sok
kéregető, balhés alakot?
Figyelt kérdés
Nagyon züllik szerintem a város évről évre, függetlenül a polgármestertől, politikától , mindentől. Ti mit gondoltok? Én már nappal is félek egyedül mászkálni a belvárosban is.
Persze gondolom az egész országra igaz ez, csak én itt élek és ezt tapasztalom.
Megtanultam nem meghallani, és határozottan megyek tovább.
2022. jún. 9. 12:28
2/23 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy ez a hely ahol élünk. Nincs szociális háló, aki kiesik kicsit a dolgokból az pusztul. Legalább nincsenek illúzióink.
A politikusok, akik csak beülnek otthon a villában a kocsiba és csak egy másik elit helyen szállnak ki élnek álom világban, mert nem találkoznak a valósággal.
Amúgy egy barátom mondta ezt a taktikát és szoktam alkalmazni. Gondoljam át hány csöves kér tőlem egy hónapban és mennyit akarok rá szánni és osszam le a számukkal. Ha 50 és mondjuk 1000 belefér. akkor adhatok adjak mindenkinek aki kér egy 20-as :D
2022. jún. 9. 12:40
3/23 anonim válasza:
Vegyél paprika és CR sprayt gyakorolj vad küzdősportot , legyen kamu mobil és gagyi ürespénztárcád nálad, ha rabolnának azt dobd oda .
2022. jún. 9. 12:47
4/23 anonim válasza:
Nem felek. Ha nem tetszik koltozz el, videk olcsobb tehat nem lehet akadaly.
2022. jún. 9. 12:56
5/23 anonim válasza:
Ha valaki hozzám szól, akkor angolul válaszolok, hogy sorry didn't get it. Egyből nem kell semmi.
2022. jún. 9. 13:31
6/23 anonim válasza:
Mitől kellene félnem? Aránylag még mindig kevesebb a cigány és a züllött alak, mint a vidéki nagyvárosok többségében. Éltem Kaposváron és Pécsen, na ott tényleg megállt bennem az ütő néha.
2022. jún. 9. 13:59
7/23 anonim válasza:
Szereltess a kabátujjaidba 20cm-es automatikusan előugró vadászkést..
(Mint a feltámad a halálban volt csak ott pisztolyal)
2022. jún. 9. 14:26
8/23 anonim válasza:
Túl van ez hisztizve. Soha senki nem kötött belém csak mert nem adtam neki pénzt. És nem, nem Rákospalotán vagy Békásmegyeren járok, hanem 6-7-8 kerület.
2022. jún. 9. 14:45
9/23 anonim válasza:
Hát figyelj, én is sok fura alakot látok a városban, de soha nem volt velük egyetlen szóváltásom sem.
2022. jún. 9. 15:15
10/23 anonim válasza:
Nem, olyanba nem kötnek bele akin látszik hogy nem fél tőlük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!