Ilyentájt felétek is megtízszereződnek a kéregetők? Mindenfele megállítanak, pénzt kérnek, jönnek utánad. Egy párszor rájuk szóltam, de nehezen értenek. Lépcsőházba nem engedjük őket.
Figyelt kérdés
2019. dec. 26. 14:40
1/9 anonim 

válasza:

Mondjad nekik menjenek orbán viktorhoz, nála van a sok pénz. Én amúgy kajak szoktam ezt mondani nekik. Vagy épp mihez van kedvem.
2/9 A kérdező kommentje:
Én elküldöm őket dolgozni.Mondok neki 1-2 cégnevet ahol van felvétel,csak húzzák a szájukat.
2019. dec. 26. 14:54
3/9 Oszkár, a pozsgafa 

válasza:

Én eddig csak az autóban ültem, meg otthon. Nem találkoztam velük.
Én ignorálni szoktam őket. Szerezz be néhány jehova tanúis szórólapot és ha a közeledbe jönnek kezd el nekik osztogatni! Hidd el, azonnal el fognak tűnni! :D
4/9 anonim 

válasza:

Vidéki kisvárosban egyet sem láttam eddig. A pesti helyzetet nem tudom, ilyenkor nem vagyok fent.
6/9 anonim 

válasza:

Felénk (vidék, kisváros) egy sima hétköznap is folyton kéregetőkbe botlik az ember. Mindig azt mondom h nincs nálam pénz, ami úgy nagyjából igaz is.
7/9 anonim 

válasza:

Nem. Rendszeresen botlok kéregetőkbe. Inkább ilyenkor a kéregető szervezetek lesznek többen. Ételosztás, beteg emberem megsegítése stb. Nem állok le magyarázkodni, hogy 3x voltam csak idén a Mikulásgyárban egy rakat cuccal, simán csak mondom, hogy nem tudok segíteni és odébbállok. Ezen az elven az egész havi fizetésem elosztogathatnám.
8/9 anonim 

válasza:

Ahogy mekegebb van ,visszajonnek a rohadt semmirekellok. Az epitoiparban mindig keresnek segedmunkast kepzettseg es pairok nelkul!! !!!! Ajmhigy kenyszerbol sukerul nekem is falat glettelni,vakolni,festeni,mazolni,jarolapokat rakni,ugy a keregeti is el tud menni dolgozni napi berert!!!!!
9/9 anonim 

válasza:

Ütni kell a cigányokat. Nekik ez a kultúrájuk,fírgek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!