Mert egyszerűbb kérni mint dolgozni, és piálni is lehet közben.
És azért van ennyi csöves Pesten, mert az összes hajlékony feljön vidékről, itt jó az ellátás.
Én semmiképpen nem általánosítok!
Szem előtt tartom,hogy nem ismerem az összes ember múltját,ebből fakadóan nem ítélek el senkit és nem élek előítéletekkel.
Minden eddigi válasz fed valamennyit a valóságból, de az alap-válasz szerintem az, hogy rengeteg a reménytelenül csóró ember. Ha valakinek nincs valami korszerű szaktudása, az szerintem jó esetben sem keres 150 ezret. Kb ennyi Budapesten egy panel-albérlet, miniumum további 50 a rezsije, a többit képzeljétek hozzá.
Nagy város, a szegénység szem előtt van, ha tetszik, ha nem. Ebből is látszik, hogy O1G mekkora nagy G valójában, és hogy az elődei is mekkora nagy G-k voltak. Még akkor is, ha a csóringerekből sokan tényleg jelentős mértékben maguknak köszönhetik ezt a méltetlan életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!