Az zavaró, ha valaki rendszeresen nyírja a füvet?
Most hogy minden nap esik felénk de azért a nap is süt, gyorsan nő a fű az udvarunkban, van hogy 4 naponta vágni kell hogy szép maradjon.
Szerintetek ez zavaró, ha valaki 4-5 naponta berregteti délután 4-5 fele a fűnyírót? Vagy ez megszokott, akit zavar költözzön panelba?
Ja, az semmiség. Az nem zavarna engem, 10-20 perc zajongás előfordulhat bárkinél.
Felesleges 4 naponta vágni. Esős időben vágd rövidebbre.
De amúgy meg persze, hogy normális hogy rendszeresen vágni kell. Ezen nem kéne fennakadni kertes házban. Én 2 hetente vágom általában.
Panelban rosszabb egyébként. Akit zavar a zaj, annak pont hogy nem szabad panelba költözni. Minden társasházban van minimum egy elvetemült, aki állandóan fúr valamit.
Az. Amúgy azt olvastam, hogy a gyakori fűnyírás sem tesz jót a környezetnek.
Az őszi levélégetés is egy f. Ság
Nálunk is reggeltől-estig megy a fűkasza, fűnyíró, flex... Röhej, de valamelyik vasárnap elmentünk pihenni anyámhoz a panelba. Mert ott csend volt. Ez nem vicc!
A füvet mindentől függetlenül karban kell tartani. Mi is nyírjuk, de próbáljuk betartani, hogy nem reggel hatkor kezdjük és lehetőleg nem vasárnap és ünnepnap. Sajnos a faluban, ahol élünk nincsen önkormányzati rendelet arra vonatkozóan, hogy mikor tilos zajongani. Így mindenki azt csinál és akkor, amit és amikor akar. Most vasárnap este hét van, az előbb hagyta abba az egyik barom a benzines fűkaszálást. Amúgy egész héten az ajtófélfát támasztja, talán nyugdíjas (vagy simán jómódú, minden esetre nem dolgozik), van két huszonéves gyereke, szóval simán fűkszálhatna hétköznap is. De nem. És van még ilyen vagy ötven a környéken. "Azt csinálok, amit akarok". Sz..nak bele, hogy más esetleg pihenni akar. Mert egész héten k..va sokat dolgozott és megérdemelne egy kis csöndet legalább vasárnap délután.. A lényeg, hogy nyírd nyugodtan a füvedet, de próbáld meg figyelembe venni, hogy más esetleg pihenni akar. Szóval ha teheted, időzítsd hétköznapra. Ha valakinek ez nem tetszik, az már a kákán is csomót keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!