Az zavaró, ha valaki rendszeresen nyírja a füvet?
Most hogy minden nap esik felénk de azért a nap is süt, gyorsan nő a fű az udvarunkban, van hogy 4 naponta vágni kell hogy szép maradjon.
Szerintetek ez zavaró, ha valaki 4-5 naponta berregteti délután 4-5 fele a fűnyírót? Vagy ez megszokott, akit zavar költözzön panelba?
Először is elég undorító ez a hozzáállás, hogy aki csendben, nyugodtan akar élni, az költözzön panelba, képzeld, a panel is nagyon hangos tud lenni, mert ha a ház másik végében fúrnak hat emelettel feljebb, az is hangosan hallatszik. Ha a szomszéd veszekszik, az is áthallatszik...
A négy-öt napi fűnyírás szerintem bármilyen esetben felesleges, ennél lehet ritkábban, nem kell annak kétcentisnek lenni.
De ha már igen, akkor is van talán csendesebb fűnyíró.
Ami a halál, az a lombfúvó, aminek kb. semmi értelme. (Tudom, nem ez volt a kérdés, csak eszembe jutott.)
Ha csodafüvet akarsz, használj lézert.
"Vagy ez megszokott, akit zavar költözzön panelba?"
Te sem éltél még panelban. :-D
Egyébként nekem nem lenne zavaró, nálunk a lakótelepen a parkokban nyírhatnák gyakrabban is, mint szokták, és gyomlálhatnák is a káros gyomnövényeket, mert elgazosodik. Néhányan kutyások szoktunk erre rásegíteni önszorgalomból kutyasétáltatás közben, de nem a mi dolgunk lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!