Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Az zavaró, ha valaki rendszere...

Az zavaró, ha valaki rendszeresen nyírja a füvet?

Figyelt kérdés

Most hogy minden nap esik felénk de azért a nap is süt, gyorsan nő a fű az udvarunkban, van hogy 4 naponta vágni kell hogy szép maradjon.

Szerintetek ez zavaró, ha valaki 4-5 naponta berregteti délután 4-5 fele a fűnyírót? Vagy ez megszokott, akit zavar költözzön panelba?

2022. jún. 9. 08:12
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem az elfogadható. Nálunk a munkahelyen folyamatos felújítás van, szinte minden nap fúrnak vagy megy valami más hangos munkagép, na, ez zavaró.
2022. jún. 9. 10:01
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván típustól is függ. Az elektromos az halkabb. Ha nem szegélynyíróval nyírod az egész füvet, hanem rendessel letolod gyorsan az is más, mintha órákon át hajtod. De tényleg nem kell 4-5 naponta levágni, ez már kényszeres.
2022. jún. 9. 10:04
 13/32 A kérdező kommentje:

#12 "De tényleg nem kell 4-5 naponta levágni, ez már kényszeres"

Kényszeres hát, mivel rendezett a fű, a sok esőtől most egy hét alatt simán nől 10-15 centit. Annyira meg nem hagyom meg, hogy szép maradjon ne szúnyogtanya.

2022. jún. 9. 10:26
 14/32 anonim ***** válasza:
95%
Engem jobban zavar hogy rendben tartom a telkemet közben meg körülöttem három két telken is kb. másfél méteres gaz van.
2022. jún. 9. 10:27
 15/32 anonim ***** válasza:
73%

Elég lenne minden hétvégén szerintem, meg ha nem olyan nagy a telek, akkor egy csendesebb elektromos kis teljesítményű fűnyírót zaja minimális.

Egy benzines már hangosabb...

Illetve figyelembe kell venni milyen közel van a szomszéd ház, stb stb.

2022. jún. 9. 10:58
 16/32 anonim ***** válasza:
83%
Hát ha beszól esetleg kérj elnézést, és próbálj meg vele egyeztetni, hogy mikor zavarná a legkevésbé. Pl. lehet, hogy babát altatna, stb.
2022. jún. 9. 11:01
 17/32 anonim ***** válasza:
82%

Tudom, hogy le leszek pontozva, de engem zavar. Vidéken lakom, van 4 közvetlen szomszédom és mindenki más időpontban nyírja az udvarban a füvet, az árokparton a füvet, a sövényt, nyomja a permetezőt, ősszel, tavasszal a láncfűrészt és akkor még a barkácsgépekről nem is beszéltem.

Gyakorlatilag heti 7 napon keresztül valamilyen hangos eszköz folyamatosan megy és ez valóban nagyon zavaró tud lenni.

2022. jún. 9. 11:24
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Mi társasházi környéken élünk, a házak egymás szájában, a hangok csak úgy pattognak a házak közt. Ezért igyekszik mindenki kicsi, elektromos fűnyírót venni, ami halkabb. Falun persze nem zavarna engem se, ott tud terjedni a hang.
2022. jún. 9. 11:32
 19/32 anonim ***** válasza:
68%

Ez van, a kertes házas élet tényleg ilyen, aki nem tudja elviselni, az költözzön tanyára, ahol nincs szomszédja.

Egy igényes, gondozott kertet fenntartani munkával jár. Én újépítésű környéken lakom, itt mindenki még most alakítja a házat, kertet, munkálatot, nem zavar. Mert tudom, hogy ez ilyen. Az se zavar, ha a szomszéd nyírja a füvet, ha zavarba, magamra zárnám az ajtót és kész.

2022. jún. 9. 11:37
 20/32 anonim ***** válasza:
90%

Szomszédom kb. heti 3 napon füvet nyír, délelőtt kezdi és sötétedésig tart.

Igen, marha zavaró.

(A panelt nem egészen értem hogy min segítene.)

2022. jún. 9. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!