Az zavaró, ha valaki rendszeresen nyírja a füvet?
Most hogy minden nap esik felénk de azért a nap is süt, gyorsan nő a fű az udvarunkban, van hogy 4 naponta vágni kell hogy szép maradjon.
Szerintetek ez zavaró, ha valaki 4-5 naponta berregteti délután 4-5 fele a fűnyírót? Vagy ez megszokott, akit zavar költözzön panelba?
#12 "De tényleg nem kell 4-5 naponta levágni, ez már kényszeres"
Kényszeres hát, mivel rendezett a fű, a sok esőtől most egy hét alatt simán nől 10-15 centit. Annyira meg nem hagyom meg, hogy szép maradjon ne szúnyogtanya.
Elég lenne minden hétvégén szerintem, meg ha nem olyan nagy a telek, akkor egy csendesebb elektromos kis teljesítményű fűnyírót zaja minimális.
Egy benzines már hangosabb...
Illetve figyelembe kell venni milyen közel van a szomszéd ház, stb stb.
Tudom, hogy le leszek pontozva, de engem zavar. Vidéken lakom, van 4 közvetlen szomszédom és mindenki más időpontban nyírja az udvarban a füvet, az árokparton a füvet, a sövényt, nyomja a permetezőt, ősszel, tavasszal a láncfűrészt és akkor még a barkácsgépekről nem is beszéltem.
Gyakorlatilag heti 7 napon keresztül valamilyen hangos eszköz folyamatosan megy és ez valóban nagyon zavaró tud lenni.
Ez van, a kertes házas élet tényleg ilyen, aki nem tudja elviselni, az költözzön tanyára, ahol nincs szomszédja.
Egy igényes, gondozott kertet fenntartani munkával jár. Én újépítésű környéken lakom, itt mindenki még most alakítja a házat, kertet, munkálatot, nem zavar. Mert tudom, hogy ez ilyen. Az se zavar, ha a szomszéd nyírja a füvet, ha zavarba, magamra zárnám az ajtót és kész.
Szomszédom kb. heti 3 napon füvet nyír, délelőtt kezdi és sötétedésig tart.
Igen, marha zavaró.
(A panelt nem egészen értem hogy min segítene.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!